Banner 980x90

Dienas horoskops 2.oktobrim

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Auns Ja vēlies saglabāt savas attiecības, tad nāksies par tām mazliet pacīnīties. Saksi šodien visu, kas uz sirds – tam būs milzīga vērtība.

Vērsis Neatej no darba, ko esi uzsācis. Ir svarīgi neapstāties pusceļā, jo pēc tam nolaidīsies rokas, un nevarēsi tam pieķerties vēlreiz.

Dvīņi Šodiena ir labs laiks neformālām sarunām. Vari jautāt prikšniekam pēc paaugstinājuma, pastāv liela iespējamība, ka sekos pozitīvi uzlabojumi.

Vēzis Mazliet trūks naudas visu savu mērķu īstenošanai. Neritēs viss gluži tā, kā būsi plānojis, bet ar milzīgu neatlaidību var sasniegt daudz.

Lauva Cilvēki apkārt sāks izteikt pavisam neierastas idejas – iespējams, ka ir vērts tajās ieklausīties un īstenot – trakākais izrādīsies labākais.

Jaunava Neuzstādi sev pārāk augstas prasības, nespēsi tās pats attaisnot. Darbavietā būs daudz slinkuma – tas gan tevi diezgan nokaitinās.

Svari Tev ir vajadzīga atpūta, aktivitāšu maiņa, laba kompānija, neierasti izklaides veidi – un tad tu jutīsies labi – bet visam ir jābūt līdzsvarā.

Skorpions Tev šodien ļoti būs vajadzīgi draugi un viņu palīdzība. Viens ar visām problēmām galā netiksi, būs jāpacīnās par savu vietu zem saules.

Strēlnieks Ja apgrozīsies savā mazajā draugu aplī, viss ritēs savu gaitu. Līdzko izkāpsi no komforta zonas, piedzīvosi jaunus iespaidus un saņemsi piedāvājumus.

Mežāzis Šodien būsi slinkāks nekā parasti. Ir jāpārdomā sava dzīve, jāzina vietas skaidri, kurās veikt kādas pārmaiņas, jo ne vienmēr tās ir uz labu.

Ūdensvīrs Būs vairāk jādomā par to, kā liec justies citiem cilvēkiem. Cilvēkus aizrausi ar savu inteliģenci. Ja ar to tev nepietiek, piešauj asumiņu!

Zivis Šodien tevī dominēs fiziskais – ar kaut ko emocionālu vai garīgu sveikā cauri netiksi, tādēļ parūpējies par to, lai ar visiem ārējiem etapiem viss ir kārtībā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)