Banner 980x90

Dienas horoskops 20.decembrim

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Auns
Pārmaiņu laiks! Šodien darīsi lietas, kuras tev parasti nav raksturīgas. Saņemsi dažādus jautājumus no apkārtējiem un izjutīsi viņu izbrīnu. 

Vērsis
Šodien tevi pamatīgi ietekmēs tas, kas notiek tavā privātajā dzīvē un attiecību sektorā. Tomēr neļauj tam ietekmēt tavus darbus. Saņemies! 

Dvīņi
Neļauj ilūzijām sevi maldināt! Turies pie realitātes sajūtas ar abām rokām un kājām, pretējā gadījumā piedzīvosi smagu vilšanos. 

Vēzis
Nenoraidi citu cilvēku palīdzību! Tiesa, tas neatrisinās tavas problēmas, bet palīdzēs gan. Esi atvērts visam jaunajam un nebijušajam! 

Lauva
Neuztraucies, ko apkārtējie par tevi varētu teikt, šodien dari visu sev un savam priekam! Raizēšanās par citu viedokli ir kaitīga garastāvoklim!

Jaunava
Šodien pret cilvēkiem mēģini būt laipns, pat ja tavs garastāvoklis ir slikts. Dažreiz vajag sevi nedaudz piespiest, lai nevairotu negatīvas emocijas. 

Svari
Būsi pārsteigts, cik daudz var paveikt, ja tikai grib un cenšas. Šodien mēģini būt produktīvs un darbīgs - tas viss atmaksāsies! 

Skorpions
Šodien vari nejauši parādīt savas emociju nokrāsas, ja vien ļausi sīkumiem sevi ietekmēt. Esi stiprs! 

Strēlnieks
Iespējams, ka būsi viegli aizvainojams un emocionāli ietekmējas. Visai dažādu emociju gamma var tik sagaidīta no tevis. 

Mežāzis
Tavs prāts vēlas skatīties vienā virzienā, taču sirds pavisam citā! Šodien mēģini rast balansu starp šīm lietām! Noderīgs būs laiks vienatnē, lai sakārtotu domas. 

Ūdensvīrs
Būsi spiests pieņemt kādu steidzamu lēmumu. Izolēties no sabiedrības pēc paša izvēles būs ļoti vērtīgi - tev ir nepieciešams laiks, lai saliktu visu pa plauktiņiem. 

Zivis
Darbi, kur nepieciešama precizitāte, neveiksies tik labi. Labāk nododies kaut kam radošam un aizraujošam! Šodien jābūt atbildīgam!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)