Banner 980x90

Dienas horoskops 20.novembrim 

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Auns
Vislabāk darbs ritēs, ja darīsi to vienatnē. Pārāk daudz nepārtērējies, nauda pazūd ātrāk, nekā tu domā. Gaidāmas labas ziņas!

Vērsis
Tu šodien uzzināsi privātu informāciju, to pat nenojaušot. Meklē veidus, kā iegūt papildus līdzekļus – tas tev par ļaunu nenāks.

Dvīņi
Iespējams, ka šodien kaut kas būs jāmaina, kaut kam jāpārkāpj pāri un kaut kas jānoliek malā. Esi mazliet sevi pazaudējis, bet šis laiks būs laba pieredze.

Vēzis
Garastāvokļa maiņas. Šī diena nesāksies ar gaišām pārmaiņām, labāk pievērsties kārtīgai domāšanai un spriešanai par pienākumiem.

Lauva
Tu esi uzņēmies mazliet par daudz, bet no tā tu izbaudīsi katru minūti. Jā, galvā ir pilnīgs juceklis, un tu nezini, kā no tā izkļūt, bet neuztraucies, tev tas tiks pateikts priekšā.

Jaunava
Neceļo, ja vien tas nav ļoti nepieciešams. Esi uzmanīgs – centies stāvēt šodien uz abām kājām. Nepārtērējies tikai tādēļ, ka gribi kādu iespaidot.

Svari
Negaidītas pārmaiņas tevi ļoti pārsteigs – labā nozīmē. Lai arī šobrīd jūties viens un iztukšots, dzīvesprieku jāmeklē mazajās lietās.

Skorpions
Ja jūti, ka pēdējā laikā esi visu salaidis dēlī, šis ir pēdējais brīdis, kad visu labot. Vairs tev citu iespēju nebūs.

Strēlnieks
Šodien darījumu slēgšana būs ļoti neproduktīva, tādēļ no tā centies izvairīties. Pirms sper soli nākotnes virzienā, pārliecinies, vai tevi netin ap pirkstu.

Mežāzis
Tas, ka tu atgriezies vecā dzīves ritmā, nenāk tev par labu. Paskaties uz sevi no malas un izspried, vai šāds tu patiešām vēlies būt arī turpmāk.

Ūdensvīrs
Slēpti mīlas sakari šodien var nākt gaismā. Ja vēlies, lai viss rit gludāk, esi atklāts un neslēp neko – tevi tik un tā pieķers, un atskaitīties vairs nevarēsi.

Zivis
Esi radošs savās darbībās. Ja tev ir kāds neattīstīts hobijs, tad šodien ir tā diena, lai beidzot tam pievērstos. Viss būs sastājies par labu tev.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)