Banner 980x90

Dienas horoskops 21.decembrim

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Auns
Apdomīga rīcība novedīs tikai tur, kur vienmēr esi bijis. Tev vajag rīkoties spontāni, daudz nedomājot par sekām.

Vērsis 
Nevajag paļauties tikai uz veiksmi – tas nestrādās. Būs jāpielieto savas prāta spējas – un tagad ir no tevis atkarīgs, vai esi uzņēmis pietiekami daudz zināšanu.

Dvīņi
Visiem izpatikt nevarēsi. Nāksies samierināties ar to, ka dažreiz pirmais iespaids, kas nav bijis labs, tāds arī paliek – necenties to tagad mainīt.

Vēzis
Šodien tevī darbosies tāds kā pašattīrīšanās mehānisms – neparko nebūs jādomā, nebūs pašam jātiek galā ar savām problēmām.

Lauva
Visi nevar darīt tā, lai tev būtu labi, un tas viņiem arī nav jādara. Nevajag gaidīt pārāk daudz no citiem, neattaisnosies cerības.

Jaunava
Apkārt būs svarīgi cilvēki, tādēļ centies radīt labu iespaidu. Neiebilsti pretējiem viedokļiem, tas var slikti beigties.

Svari
Mainīgās domas ir saistītas ar citādākajiem dzīves apstākļiem – tas ir normāli. Par daudz nesaceries, jo vēl nekas līdz galam nav skaidrs.

Skorpions
Nerakņājies citu personiskajās darīšanās, šodien jādomā par sevi. Gaidāmi pārsteigumi no ģimenes puses – tie uzlabos attiecības.

Strēlnieks
Aproc aizvainojumu dziļi, dziļi. Neļauj sevi tik ļoti ietekmēt. Nejutīsies kā savā ādā, bet tas nenozīmē, ka drīksti visu noslinkot.

Mežāzis
Būs jāpārdomā dažādas ilgtermiņa attiecības – vai tas ir tas, ko tu tiešām vēlies? Cilvēks, kuram uzticies, varbūt nemaz nav tik patiess.

Ūdensvīrs
Laiks atteikties no rutīnas un pievērsties kam interesantam, jaunam. Tikai piedomā pie saviem gājieniem, tie var izrādīties pārāk attiecības graujoši.

Zivis
Tu vēlēsies kustēties tālāk, bet kaut kas rauj atpakaļ. Esi ar vienu kāju iestidzis pagātnē – lai arī tas tagad liekas nekaitīgi, tici man – tas dara tev pāri!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)