Banner 980x90

Dienas horoskops 21.novembrim

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Auns
Šodien mēģini nodoties tam, kas tev ir sirds tuvs un dārgs. Vai tas būtu kāds hobijs, aizraušanās vai kāds īpašs cilvēks, pārliecinies, ka šodien tam atvēli laiku!

Vērsis
Iespējams, ka pēdējā laikā esi veltījis uzmanību tādām lietām, kuras nav bijušas nemaz tik nozīmīgas. Šodien ieteicams sasparoties un darīt to, kas jādara!

Dvīņi
Nemeklē muļķīgus attaisnojumus savai rīcībai! Vieglāk būs tad, ka pateiksi visu, kā ir! Šodien izvairies no liekuļošanās un melošanas! 

Vēzis
Šodien izvairies no jebkāda veida meliem. Arī baltie meli šodien nenesīs absolūti nekādu labumu. No nepatikšanām tevi spēs izglābt tikai taisnība. 

Lauva
Pārdomu diena. Šodien centies izlemt to, ko vēlies darīt turpmāk. Tiec skaidrā ar savām jūtām un mēģini saprast, kur pašreizējā situācija tevi varētu novest. 

Jaunava
Šodien esi uzmanīgs ar finansēm! Ieteicams iegādāties tikai to, kas tev ir nepieciešams! Lielāku pirkumu iegāde var pagaidīt! 

Svari
Iespējams, ka šodien lēmumus pieņemsi neapdomīgi un ātri, tas var kaitēt ne tikai tev, bet arī apkārtējiem. Esi apdomīgs, pirms kaut ko dari! 

Skorpions
Šīs dienas sajūtas tevi nepievils! Klausi savai sirdsbalsij un viss notiks tā, kā tam jānotiek! Iespējams, ka saskarsies ar kādu ļoti interesantu sagadīšanos. 

Strēlnieks
Pievērs uzmanību apkārtējiem! Iespējams, ka kāds pretējā dzimuma pārstāvis pret tevi ir draudzīgs tāpēc, ka tu viņu esi ieinteresējis. Nesteidzies! 

Mežāzis
Šodienas panākumu atslēga būs piesardzība un pacietība! Nemēģini sasteigt dažādus notikumus, vēl jo mazāk - savus lēmumus! Izvairies no tenkām!

Ūdensvīrs
Par kādu cilvēku vai notikumu šodien vari izjust smagu sašutumu. Centies neiespringt, bet uz notiekošo raudzīties no cita skatu punkta. Ieturu neitrālu pozīciju! 

Zivis
Kas tev nāk par labu, citiem var tikai kaitēt! Šodien par citiem nespried pēc sevis! Tev nav obligāti jāmēģina izprast apkārtējo cilvēku rīcība, mēģini skatīties pats uz sevi! 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)