Banner 980x90

Dienas horoskops 22.novembrim

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Auns
Neskumsti par to, ko nevari aizsniegt! Ja nejūti,ka saņem kaut ko atpakaļ, nevajag atdot tam sevi visu. Domā par sevi!

Vērsis Dienas gaitā tev parādīsies stabilāks skats uz nākotni. Iznākums dienai būs atkarīgs no tā, cik ļoti tu būsi gatavs riskēt.

Dvīņi Šodien visu laiku kaut kur apkārt tev uzglūnēs jaunas problēmas. Būsi nomākts,bet to var mainīt - iesēdies karuselī un griezies uz riņķi!

Vēzis
Liksies, ka tev nevajag nevienu citu kā tikai sevi. No vienas puses tā ir, bet no otras puses tu jutīsies vientuļi. Meklē atbalstu šodien mazās draugu kompānijās.

Lauva
Vienīgais, kurš tev stāvēs ceļā, būsi tu pats. Nebaidies no pienākuma, jo tas tev vēlāk nesīs lielus laurus. Esi iecietīgāks pret draugiem.

Jaunava
Gribēsies visu izpētīt un uzzināt. Uzņemies vairāk, nekā biji iecerējis – tas šodien būs visas tavas veiksmes pamatā.

Svari
Lai arī kā gribi cerēt uz to labāko, mazliet no sliedēm nāksies noiet. Atklātība šobrīd ir labākais, kas var būt, tādēļ droši – runā!

Skorpions
Šodien Tev būs liela diena- saņemsi ziņu, kas tev turpmāk visu izmainīs-  uz labu vai sliktu - tas būs no tevis atkarīgs!

Strēlnieks
Radīsies kritiska situācija – gan mājās, gan darbā. Nepieņem kompromisus, cīnies par savu. Uzticēties vari tikai un vienīgi sev.

Mežāzis
Gribēsies visu savu enerģiju izlikt uz āru – lieliski to paveiksi sportojot. Neslinko šodien – tev ir visu laiku jāatrodas nepārtrauktā kustībā.

Ūdensvīrs
Nevajag ieperināties tikai vienā vietā. Izlien laukā un sāc domāt par sevi. Ja tik daudz sēdēsi uz vienas vietas, beigās neko nesasniegsi.

Zivis
Atšķirība starp to, ko tu vēlies un to, kas tev ir vajadzīgs, nesīs interesantus rezultātus. Dzīve kļūs vienkāršāka. Centies rast balansu! 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)