Banner 980x90

Dienas horoskops 23.decembrim

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Auns
Viņi šodien varēs baudīt visādus dzīves labumus, kas nāks no visām malām pēc kārtas. Ja domāsi pozitīvi, notiks pozitīvas lietas!

Vērsis
Vislabākās aktivitātes ir saistītas ar mājas dzīvi. Tev šodien ir jābūt ar cilvēkiem, kuri tev vēl labu – un, par kuriem tu esi pārliecināts.

Dvīņi
Ja notiek kaut kas, kas nav bijis plānots, tas nenozīmē, ka uzreiz tam jāatmet ar roku. Šodien tās ir iespējas, kas stāsies Tavā ceļā.

Vēzis
Tas, kas vienmēr sagādājis prieku, šodien pārvērtīsies problēmā. Un pats vien būsi vainīgs. Pozitīvas domas un rīcība visu var izmainīt.

Lauva
Tev pašam šodien ir brīvi izvēlēties, kā turpināt savu dzīvi. Esi stiprs savos spriedumos, neļauj citiem tevi ietekmēt.

Jaunava
Kā iesāksi rītu, tā arī paies diena - tādēļ pārliecinies, lai tas būtu kaut kas labs. Pareiza nostāja palīdzēs atrisināt visas problēmas!

Svari
Nevajag šodien darīt krasas izvēles, lai arī ļoti gribēsies teikt tikai vai nu balts vai melns. Pieraugies, ka nepazaudē draugus.

Skorpions
Laiks pārmaiņām – visvairāk savos nākotnes plānos saistībā ar izglītību un darbu. Meklē padomu pie kāda zinošāka cilvēka!

Strēlnieks
Izjuks plāni, bet būs iespēja izdomāt jaunus. Būs arī kāda vilšanās, ar ko vienkārši nāksies sadzīvot. Uzmanies no cilvēkiem no pagātnes.

Mežāzis
Vajadzēs palīdzību, lai noturētos uz kājām. Būs daudz negatīvu domu, bet jāatrod spēks, lai aizstātu tās ar pozitīvajām. Nenoskaņo sevi!

Ūdensvīrs
Viss šodien parādīsies patiesajā gaismā. Nevajag iespringt uz to, kas šodien ir paredzēts, ar mierīgu sirdi uztver pārmaiņas.

Zivis
Laba diena finansiālām lietām-negaidīts naudas pieplūdums. Tev šodien interesi izrādīs kāds, pret kuru ilgi esi jutis dziļu cieņu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)