Banner 980x90

Dienas horoskops 24.decembrim

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Auns
Nāksies aizstāvēt savu taisnību un pacīnīties par savu godu. Tomēr tev tas būs tīrais nieks - veiksmīgi tiksi galā ar dažādiem darbiem un pienākumiem. 

Vērsis
Šis tev ir laiks, kad atslābt un kārtīgi atpūsties. Atvelc elpu un pārdomā savu dzīvi - nenāks par sliktu, ja pagremdēsies atmiņās. 

Dvīņi
Nepadodies - tu esi pavisam tuvu, lai sasniegtu kāroto! Nezaudē motivāciju un cīņassparu! Šodien tiks pārbaudīta tavs pacietības mērs. Ja ļausi citiem sev kāpt uz kakla, tad būs gaidāms emociju izvirdums. 

Vēzis
Šoreiz atcerēšanās par sliktajiem brīžiem tev liks novērtēt labos. Esi pateicīgs par to, kas tev ir dots, un izbaudi to mirkli, kurā tu esi pašlaik! 

Lauva
Nevēlies vairāk par to, ko nespēj paveikt! Šodien centies būt reālistisks - gala rezultāts var izrādīties daudz patīkamāks, nekā būsi gaidījis. 

Jaunava
Neceri, ka kāds izdarīs kaut ko tavā vietā, mēģini paļauties pats uz sevi un saviem spēkiem! Klausi savai sirdij! 

Svari
Iekšēji pārdzīvosi konfliktu. Sirds un prāts cīnīsies savā starpā, liksies, ka nespēj rast mieru. Tomēr labākais glābiņš būs vakars kopā ar ģimeni. 

Skorpions
Jutīsies nosacīti atvieglots. Šis ir vakars, kuru pavadīt kopā ar ģimeni un pārrunāt pēdējā laika notikumus. Padalies ar jaunumiem! 

Strēlnieks
Šodien viss, ko būsi plānojis, piepildīsies vēl labāk nekā būsi gaidījis. Patīkamas sarunas un kompānija. 

Mežāzis
Tiksi lutināts un mīļots - sen nebūsi izjutis tādas sajūtas. Veiksmīga diena un patīkams vakars. Atpūties no visas sirds! 

Ūdensvīrs
Šodien liekai prātuļošanai par sarežģītām lietām nebūs vietas. Mēģini nedaudz relaksēties. Visai noderīgs izrādīsies apkārtējo padoms. 

Zivis
Šodien mēģini ieturēt mēru it visā, jo īpaši alkohola lietošanā. Vari sastrādāt visādus brīnumus - šoreiz labāk būt neuzkrītošam! 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)