Banner 980x90

Dienas horoskops 24.janvārim

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Auns Šodien vēlēsies darīt kaut ko citu labā, noliekot savas intereses pie malas. Ar saimnieciskiem darbiem lieliski tiksi galā, tāpēc izdari tos, kamēr vēl ir vēlme un laiks.

Vērsis Ideāla diena, lai uzlabot attiecības ar apkārtējiem, jo īpaši – ar savu otro pusīti. Neļauj sīkām nebūšanām novirzīt savas domas no paša svarīgākā!

Dvīņi Nāksies pieņemt kādu lielu lēmumu, kas vēlāk skars tavu karjeru un arī privāto dzīvi, tāpēc rīkojies apdomīgi un nesteidzies! Nebaidies lūgt kāda zinošāka cilvēka palīdzību.

Vēzis Uzmanies, radīsies vēlme tērēt lielākas summas nekā parasti, pārdomā labi. Neuzstādi stingrus plānus, esi elastīgs.

Lauva Vispirms ir jānotiek iekšējām pārmaiņām, lai varētu notikt ārējas. Galvenais ir saņemties un uzstādīt mērķus! Tev nav jāsteidzas, taču mierīgi un pārdomāti jādodas savu izvirzīto mērķu virzienā!

Jaunava Paskaties atpakaļ, tu esi pamatīgi progresējis, un zinot visu to, kas notiek tev apkārt, tas tiešām ir apbrīnojami, esi pateicīgs!

Svari Ar saviem vārdiem un darbiem apzināti nevienu labāk neietekmēt, jo īpaši kāda svarīga lēmuma pieņemšanā! Šodien labāk paklusēt!

Skorpions Vēlēsies atstāt kārtīga un veiksmīga cilvēka iespaidu. Tev tas arī izdosies! Notici sev un saviem spēkiem!

Strēlnieks Izjutīsi lielu vēlmi pēc vientulības un domu sakārtošanas. Vai tas izdosies? Viss būs tavās rokās! Šodien nebaidies kādam arī atteikt vai atcelt kādus maznozīmīgus plānus.

Mežāzis Kas augstu kāpj, tas zemu krīt - bet tu šodien kaut kā šo teicienu apgāzīsi. Augstu kāpsi un nemaz nekritīsi! Neļauj citu runām sagraut pārliecību par sevi!

Ūdensvīrs Sliktas ziņas arī ir vajadzīgas. Šodien tās nebūs nervus bendējošas, bet tik tādas, lai būtu kaut kāds līdzsvars dzīvē.

Zivis Uzmanies no tā, ka nedari vairāk nekā spēj. Neiznieko naudu, šodien tā pārāk labi tērēsies. Sazinies ar mīļajiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)