Banner 980x90

Dienas horoskops 24.novembrim

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Auns
Gribēsies skraidīt pa pasauli un ļaut vaļu savām emocijām, bet kaut kas tomēr stāvēs tev priekšā un neļaus kustēties. Varbūt jāatbrīvojas no tā?

Vērsis
Ja visu saliksi rūpīgi pa plauktiņiem, iegūsi kādu centra punktu, no kura sākt domāt tālāk. Tev vajag konkrētību- šodien pacenties!

Dvīņi
Sliktas ziņas arī ir vajadzīgas. Šodien tās nebūs nervus bendējošas, bet tik tādas, lai būtu kaut kāds līdzsvars dzīvē.

Vēzis
Šodien tev būs jādod svarīgi padomi, tomēr skaidru lēmumu tev neviens neļaus pieņemt. Satiksi cilvēkus, kuri manāmi uzlabos tavu skatu uz nākotni.

Lauva
Būs jāseko balansa un harmonijas principiem, ja gribēsi justies labi. Nekoncentrējies uz personiskajām vajadzībām, tas var tevi pārlieku atvairīt no citiem cilvēkiem.

Jaunava
Centies būt neitrāls un neizlec citu priekšā. Grūtā situācijā nezināsi, ko teikt, tādēļ nevajadzētu sev pievērst lieku uzmanību. Labs kontakts ar pretējo dzimumu.

Svari
Tev vienkārši neliks mieru nesen radušās problēmas – tās gribēsi iepīt gandrīz jebkurā situācijā. Harmoniju iegūsi tad, ja atzīsi sev savu dzīves samāksloto pusi.

Skorpions
Ļoti svarīga šodien būs ģimene – visa uzmanība tiks veltīta tai. Šodien domā par veselīgu dzīvesveidu – tas ir jāievēro.

Strēlnieks
Neokšķerē tur, kur neviens tev degunu bāzt nav prasījis. Jāņemas pa savām darīšanām, kuras šodien būs diezgan daudz.

Mežāzis
Šodien labs kontakts izveidosies ar bērniem. Kļūs tuvākas attiecības ar kādu, ar kuru sen jau esi cerējis tādas izveidot.

Ūdensvīrs
Uz tavas mēles gala jau sēž dažādas pretenzijas, nepatīkamas lietas, par kurām ilgi esi klusējis. Izmanto izdevību un izlaid to uz āru!

Zivis
Ja gribi sasniegt mērķus, tad pie darba būs jāceras jau no paša rīta. Liksies, ka kaut kas neiet īsti lāgā – būs jāmeklē problēmu sakne.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)