Banner 980x90

Dienas horoskops 25.novembrim

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Auns
Ir pēdējais laiks, lai sāktu savus sapņus pārvērst realitātē! Nav ko gaidīt un cerēt, ir jāsaņemas un jābeidz gaidīt brīnumi! Pamosties!

Vērsis
Sarunas visu laiku panāks pretējo efektu domātajam. Daudz nesaprašanos, bet laba diena, lai iepirktu kaut ko jaunu!

Dvīņi
Šodien jauni piedzīvojumi paši tevi atradīs. Citi uz tevi skatīsies ar greizu aci, bet to tu neņem vērā. Tev šodien viss būs saistīts tikai un vienīgi ar darbību.

Vēzis
Tevi šodien ļoti ātri aizraus jaunas lietas – metīsies visā iekšā ar pilnīgu atdevi. Izvairies no sarežģītiem pienākumiem – labāk tos atliec.

Lauva
Šodien vislabāk ir būt kopā ar sava dzimuma pārstāvjiem. Būs garastāvokļa maiņas, tādēļ labāk ir būt klusam un neredzamam.

Jaunava
Ja spēsi šodien cirst pretī, būs laba diena. Nāksies paspīdēt ar savām zināšanām. Liksies, ka neturi nevienam līdzi, bet nebūs nemaz tik traki!

Svari
Kāds tevi pārpratīs – nodomās, ka esi garlaicīgs, bet nevajag censties pierādīt pretējo. Šodien pārcenšanās tev nesīs vairāk slikta nekā laba.

Skorpions
Esi gatavs saskarties ar pagātni un pagriezt tai muguru. Viss, kas bijis iepriekš, jāatstāj aiz muguras un jāsāk jauna dzīve.

Strēlnieks
Nēsā līdzi veiksmes simbolu, ja tev tāds ir. Tam šodien ir īpašs spēks. Veiksmi piedzīvosi biznesa lietās – tikai uzmanies ar līgumiem, tos vajag kārtīgi pārlasīt.

Mežāzis
Lietas vienkārši iekritīs tavās rokās. Nespēsi noticēt savai veiksmei, bet pieņem dzīves dāvanas, jo jau sen to esi pelnījis.

Ūdensvīrs
Mīlas dzīvē būs kādi klupšanas akmeņi. Centies tiem pārkāpt pāri. Sāksi atklāt sava partnera patiesos nodomus – tev jāzina, vai esi ar tiem mierā.

Zivis
Pagrūžot malā pagātni būs vieglāk sasniegt savus mērķus, arī pie kājām kaut kas nevilksies līdzi. Vairāk drošsirdības un uz priekšu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)