Banner 980x90

Dienas horoskops 26.decembrim

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Auns
Neuzslien ap sevi barjeras – izturies draudzīgi un nepiespiesti. Lai arī stress parādās arvien vairāk, centies saglabāt optimismu.

Vērsis
Katrai darbībai ir savas sekas. Labas vai sliktas - tas būs atkarīgs no tā, cik labi izturēsies pret citiem. Tāpēc vairo prieku!

Dvīņi
Ja kaut ko dari, tad līdz galam! Tev enerģijas netrūks, taču pārliecinies, ka tērē to pareizajām nodarbēm! Pēc darba neaizmirsti palutināt savu mīļoto!

Vēzis
Šodien tev nebūs bail ne no kā. Relaksējies un esi atvērts jaunām lietām! Saņemsi daudz mīlestības un cieņas.

Lauva
Tiksi ierauts kaut kādās nesaprotamās intrigās. Šodien der atcerēties, ka pastāv tāda karma, un drīz vien tā liks par sevi manīt.

Jaunava
Tava nesenākā aizraušanās tavās acīs sāks zaudēt interesi. Skaidrākās krāsās parādīsies nākotne, noteikti centies to pamanīt.

Svari
Labs laiks, lai paņemtu atvaļinājumu un atpūstos no ikdienas steigas! Tev tas ir nepieciešams. Visai iespējams, ka kādam trūkst tavas uzmanības!

Skorpions
Šodien prasmīgi spēsi panākt savu, ja savaldīsi savas emocijas un neizpaudīsi tās uz āru.  Savu aso mēli gan paturi aiz zobiem!

Strēlnieks
No šodienas gūsi daudz labumu. Nostiprini attiecības, dari labu un to pašu saņemsi pretī. Nekreņķējies par sīkām ķibelēm.

Mežāzis
Ja tava vide šķiet drūma, tad padari to košāku! Šodien ļaujies radošiem darbiem un idejām- attīstīsi savu māksliniecisko pusi un tā tu uzlabosi garastāvokli!

Ūdensvīrs
Nāksies domāt analītiski un iziet no savas komforta zonas. Šodien atturies no pārlieku lielas tērēšanās.

Zivis
Ar apkārtējiem saskaroties, sarunas centies ievirzīt tēmās, kas saistītas ar profesionālo jomu. Gūsi jaunus iespaidus, kas liks izprast iespējamos nākotnes soļus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)