Banner 980x90

Dienas horoskops 26.janvārim

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Auns Šodien visam pievērs īpašu uzmanību! Iespējams, ka dažu detaļu nepamanīšana rezultēsies ar dubultu darbu. Esi vērīgs! 

Vērsis Ja atskatīsies uz padarīto, drīz vien sapratīsi, kas ir tas, ko vēlies turpmāk. Šodien ieteicams paļauties pašam uz sevi, nevis klausīt citu padomiem. 

Dvīņi Ja tevi kaut kas neapmierina, tad nemeklē vainu apkārtējos, bet gan mēģini to saskatīt sevī. Iespējams, ka nelaimju cēlonis ir tava paša vaina! 

Vēzis Šodien būsi pozitīvs un dzīvespriecīgs. Izmanto šo dienu, lai iepazītos ar jauniem un interesantiem cilvēkiem. 

Lauva Iespējams, ka ir kas tāds, kas tev nedod mieru. Izrunāšanās par problēmām šoreiz nudien spēs palīdzēt. Nekautrējies! 

Jaunava Šodien visam nesvarīgajam un apkārt notiekošajam nebūs nozīmes. Koncentrēsies tikai uz pašu svarīgāko, un tā tam arī vajadzētu būt. 

Svari Šodien iniciatīva būs jāuzņemas tev pašam. Izrādi interesi darboties un rīkoties, un drīz vien tev parādīsies piekritēju loks! 

Skorpions Ja par problēmām nerunās citi, tad to šoreiz darīsi tu. Mēģini nebūs negatīvi noskaņots un kritiku izteikt mierīgi! 

Strēlnieks Šodien apkārtējiem kalposi par paraugu. Darbus centies veikt ar augstu atbildības sajūtu, radot labu priekšstatu par sevi. Viss izdosies. 

Mežāzis Dienas pirmā puse var būt saspringta un grūta, taču vakarā varēsi atpūsties. Darbus dari laicīgi, neko neatliec uz pēdējo brīdi! 

Ūdensvīrs Kādam būs nepieciešama tava palīdzība, tāpēc neatsaki to! Šodien vari sagaidīt kādas negaidītas ziņas. Gatavojies nezināmajam! 

Zivis Būs nepieciešams tuvāko cilvēku atbalsts. Neveiksmīga diena lieliem biznesa darījumiem. Naudu tērē apdomīgi! 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)