Banner 980x90

Dienas horoskops 27.decembrim

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Auns
Lai arī cik egoistiski tas neizklausītos, šodienas prioritātei jābūt tev pašam. Pietiekami daudz laika tu esi veltījis domājot par citiem, pienācis laiks darīt kaut ko savas izaugsmes labā.

Vērsis
Kādam no paziņu loka nepieciešams tavs padoms. Tas varētu būt ass un aizskarošs, bet patiess. Drīz vien viņš sapratīs, ka tev kādā jautājumā ir bijusi taisnība.

Dvīņi
Šķitīs, ka ir kas tāds, kas tev traucē pilnīgai izaugsmei. Tas varētu būt kāds no tava paziņu loka, bet, visticamāk, tavs slinkums. Tu lieliski apzinies savas spējas, tāpēc ķeries vien pie darba!

Vēzis
Šodien neizrādi savu ziņkārību, būs labāk, ja kaut ko arī neuzzināsi.  Esi prātīgs un izvairies no nepazīstamas vides un cilvēkiem.

Lauva
Šodien esi uzmanīgs, un ievēro visas detaļas, jo drīz vien apjēgsi kaut ko pārsteidzošu. Taču, veikt priekšlaicīgus secinājumus nebūtu ieteicams, labāk nogaidi.

Jaunava
Tuvojas jaunu cilvēku iepazīšana, tāpēc pārliecinies par to, ka izskaties labi. Ja tavā izvēles priekšā ir vairākas opcijas, esi uzmanīgs un prātīgs!

Svari
Ja esi attiecībās, padomā, pie kā jūs varētu piestrādāt, lai nesāktos rutīna. Ne visiem būtu jādzird par taviem piedzīvojumiem, kas atgadījušies pēdējā laikā.

Skorpions
Kārtīgi padomā, kuri cilvēki tev dzīvē ir nepieciešami. Varbūt ir kāds, kuru tu ļoti atbalsti, bet pretī nesaņem neko? Nekoncentrējies uz darāmajiem darbiem, bet izrādi savu mīlestību pret tuvajiem.

Strēlnieks
Kāda pateiktais jau sen tev liek prātot, taču emocijas būtu prātīgāk neizrādīt. Šodien centies par sīkumiem nedomāt, bet pievērsties kam nozīmīgam.

Mežāzis
Kad mērķi ir sasniegti un darbi padarīti - laiks veltīt laiku kam citam! Atrodi kādu jaunu un aizraujošu nodarbi vai izdari ko tādu, ko sen neesi darījis.

Ūdensvīrs
Nav īpaši lielas jēgas paust savas idejas un plānus citiem, jo, iespējams, izskanēs vairāki subjektīvi viedokļi, kas tavas šaubas par plāniem tikai palielinās.

Zivis
Paver jaunus horizontus, un pavadi laiku, darot kaut ko ļoti aizraujošu. Nav ko sēdēt mājās un kurnēt! Būsi patīkami pārsteigts par jaunajiem pašizaugsmes atklājumiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)