Banner 980x90

Dienas horoskops 27.janvārim

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Auns Mēģini atslābt! Pēdējā laikā tu pārāk iespringsti par sīkumiem. Centies pievērsties tikai tam, kas tev patiešām ir svarīgs. Varbūt ir vērts izvērtēt savas prioritātes?

Vērsis Šodien iesākumā centies saprast, kas tev ir pats svarīgākais. To izvērtējot un zinot, tu sapratīsi, kā rīkoties turpmāk.

Dvīņi Uz dažādiem notikumiem šodien vari reaģēt ļoti asi. Centies savas emocijas uz āru nelaist, bet gan mazliet paklusēt.

Vēzis Šī diena būs daudz gaišāka, ja vairāk runāsi par tām lietām, kuras tevi neapmierina. Izrunājot visu nepatīkamo, varēsi pāršķirt jaunu lapu un uzlabot attiecības arī ar pārējiem.

Lauva Nerunā par sevi, bet gan ieklausies citos! Kad tu pēdējo reizi kādam sev tuvam cilvēkam paprasīji kā viņam iet?

Jaunava Izdevusies diena. Spēsi saprasties ar dažāda vecuma cilvēkiem. Labas komunikācijas prasmes un daudz pozitīvu mirkļu.

Svari Kad tevi nomāc nejaukas domas, atceries par savām labākajām īpašībām un to, kāpēc apkārtējie tevi mīl.

Skorpions Raizēšanās un stresošana tev nekad nav nākusi par labu. Šodien par savām bēdām pastāsti kādam ļoti tuvam cilvēkam – viņš noteikti sapratīs.

Strēlnieks Iespējams, ka jutīsies līdz galam nesaprasts. Ne īpaši piemērota diena problēmu stāstīšanai – no malas vari izskatīties pēc kāda, kas mūždien sūdzas.

Mežāzis Būs dažādi sīkumi, kas traucēs dienu izbaudīt pilnībā. Labāk tiec galā ar nepadarītajiem darbiem, un atdot kādus parādus.

Ūdensvīrs Katram ir kas tāds, ko viņš uzskata par pašsaprotamu. Šodien mēģini to novērtēt! Kādu dienu tā vairs var nebūt.

Zivis Šodien pievērsies attiecībām! Ja esi brīvs, tad šī diena ir lieliska, lai iepazītos ar pretējā dzimuma pārstāvjiem, bet, ja esi attiecībās, tad šo vakaru pavadiet romantiskā gaisotnē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)