Banner 980x90

Dienas horoskops 28.decembrim

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Auns
Šodien kavēsies sāpīgas un arī patīkamās atmiņās, sapratīsi, kuras pagātnes izvēles ir darījušas tevi stiprāku un devušas pieredzi.

Vērsis
Šodien esi vērīgs, būs kāda zīme, kas liecinās par steidzamu pārmaiņu nepieciešamību.  Iespējams, pienācis laiks mainīt vidi vai sašaurināt draugu loku.

Dvīņi
Iepriecini sevi, iegādājoties to, ko tava sirds jau sen kāro. Nav svarīgi vai tas būtu kāds našķis, vai lielāks pirkums. Laiks pievērsties draugiem, ja vēlies saglabāt draudzību.

Vēzis
Tevi nepamet sajūta, ka kāda dēļ tu esi gatavs teju uz visu, bet otrs pat necenšas, lai liktu tev justies labāk. Padomā, kuri cilvēki ir tevis vērti!

Lauva
Nevelti laiku garām sarunām par nenozīmīgām lietām, labāk izdari ko svarīgu! Iemācies ko jaunu vai noskaties kādu labu filmu!

Jaunava
Pienācis laiks fokusēties uz lietām, kurām jau kādu laiku neesi pieķēries. Piemērota diena darbu darīšanai un jaunu lietu apgūšanai.

Svari
Laika pavadīšana vientulībā nemaz nebūtu tik slikta ideja, jo tev nepieciešama atpūta un laiks pārdomām. Fokusējies uz sevi!

Skorpions
Gaidāma strīdīga situācija, kas tevi var atstāt neveiklā situācijā - esi apdomīgs un izvēlies izteicienus prātīgi! Nepieturies pie saviem principiem tik ļoti, esi atvērtāks!

Strēlnieks
Iemācies nodalīt privāto dzīvi no darba! Sapņu realizēšanai piemērota diena, taču esi uzmanīgs, tērējot naudu!

Mežāzis
Ja nepārtraukta domāšana par savām problēmām ir tava īstā taktika to risināšanai – nemaini to! Neņem vērā to, ko tev saka citi, šodien klausi tikai savai sirds balsij!

Ūdensvīrs
Tev to nepatiks dzirdēt, bet tu neesi pilnībā apmierināts ar pašreizējo situāciju. Pienācis laiks kaut ko pamainīt savā ikdienas rutīnā.

Zivis
Pārskaiti savas finanses un pārdomā to, kā tu tērē savu naudu! Šodien spontānus pirkumus labāk neveikt! Mazāk runā, vairāk klausies!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)