Banner 980x90

Dienas horoskops 3.janvārim

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Auns Ja ir radusies kāda problēma, dari kaut ko lietas labā uzreiz. Negaidi, ka viss atrisināsies pats no sevis, jo tā nenotiks!

Vērsis Izrādi sevi, kļūstot sabiedriskāks. Šodien daudziem liksies harizmātisks un patīkams – izmanto to! Ja neesi attiecībās, tad šī ir piemērota diena, lai satiktos ar kādu īpašu cilvēku.

Dvīņi Ieklausies tajā, ko tev saka citi. Šodien, iespējams, būs kāda nopietna saruna, kas atrisinās pagātnes neskaidrības.

Vēzis Šī ir tā diena, kad jāpamēģina kaut kas jauns un nebijis! Jo īpaši – ceļošana. Tas tavas šaubas, raizes vai sāpes spētu kliedēt, un uz mirkli liktu prātam atpūsties.

Lauva Šodien, iespējams, jutīsies nedaudz saguris un noslēgts. Tas nekas – tev jau sen bija nepieciešama diena, kuru pavadīt mierīgi.

Jaunava Ja šodien kāds uzsāk konfliktu – esi uzmanīgs un atceries – gudrākais piekāpjas! Ja kāds pēkšņi lūdz tavu palīdzību, neizjūti pret to nekādu pienākumu!

Svari Neļauj nesvarīgām lietām novērst tavu uzmanību no tā, kas patiešām ir svarīgs. Šodien klausi savai iekšējai balsij!

Skorpions Nesoli to, ko nevari izdarīt! Tas bojās tavu slavu un sašaurinās draugu loku!

Strēlnieks Tev nav jāattaisnojas par katru darbību un nevienam nav jāatskaitās! Daudz nedomā un dari tā, kā liek tava sirds!

Mežāzis Nesteidzies notikumiem pa priekšu - ne viss ir tā kā izskatās, ļauj cilvēkiem sevi izskaidrot un tikai tad sāc tiesāt!

Ūdensvīrs  Ja šodien ciešāk pavērosi cilvēkus - viņu rīcību un runu, atklāsi lietas, kas tev palīdzēs tikt galā ar savām problēmā!

Zivis Lieliska diena – raisīsies jaunas idejas, kuras realizējot, pavērsies citādas nākotnes iespējas- notici tam!

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)