Banner 980x90

Dienas horoskops 3.novembrim

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Auns
Ja vēlies, lai esošā situācija tavās attiecībās uzlabojas, tad zini, ka šodien tu vari ieviest tik daudz pārmaiņu, cik vien vēlies. Enerģija, kuru izstaro planētas, ļaus tev atbrīvoties no problēmām un kļūt mierīgākam. Šī ir piemērota diena, lai socializētos, saņemtu sevi rokās un organizētu kaut ko jautru.

Vērsis
Planētu enerģija iedrošinās tevi trakot ballītēs un visos sociālajos pasākumos. Vienalga, vai esi izveidojis attiecības, vai tikai tādas vēl meklē, cilvēkus apburs tavs magnētisms, šarms un atklātā personība. Jaunu cilvēku satikšana tevi iepriecinās un daudzi no viņiem kļūs par labiem draugiem.

Dvīņi
Tu apsver iespēju atklāt savas patiesās jūtas kādam svarīgam cilvēkam, šajā ziņā tev palīdzes planētu enerģija. Tā ļaus tev saprast, kādēļ šādi jūties, kā arī ļaus tev saprotamāk paust savas jūtas. Būtu vērtīgi izmantot šo situāciju lietderīgi, jo tā neilgs mūžīgi.

Vēzis
Šī diena tev būs ļoti sociāli aktīva, būtu labi, ja tu dotos ārā no mājas un satiktos ar cilvēkiem no citām grupām. Šis nav romantikai piemērots laiks, lai arī flirtēšanas un acu kontakta būs gana daudz. Izmanto iespēju, lai sadraudzētos ar jauniem cilvēkiem.

Lauva
Ja attiecības šķiet nekontrolējamas, vai grūti uzsākamas, tad tev nepieciešams tikt vaļā no zināmām šaubām. Planetārais izvietojums dos tev spēku un piešķirs noteicošo lomu galējās pieturzīmes noteikšanā. Izskaidro kā tu jūties, esi drosmīgs un tu ievērosi, ka uz to reaģēs arī tavas iekāres objekts.

Jaunava
Planētu enerģija dos tev iespēju kādas attiecības ievest dziļākos ūdeņos. Tu neesi pārlieku kaislīgs, tev par šīm lietam patīk runāt pieklusināta tonī. Tomēr, pat tu nespēj noliegt, ka tev ārkārtīgi patīk kāds cilvēks un tu vēlies būt ar viņu tuvāk saistīts. Ja izspēlēsi savas kārtis pareizi, viss notiks kā vien tu vēlēsies.

Svari
Tu vēlies kaisli, bet būsi piesardzīgs attiecība pret šodien saņemtās romantikas daudzumu. Planētu izvietojums piedāvā padziļināti iepazīt kādu cilvēku, diemžēl tev pagaidām trūkst emocionālās harmonijas. Tev vai nu jāmaina savas prioritātes, vai arī par visu jāaizmirst.

Skorpions
Šodienas planetārais stāvoklis tevī atraisīs tikai un vienīgi labākās īpašības. Ja tu tiecies, vai esi ieinteresēts tikties ar kādu konkrētu cilvēku, šodien saģērbies īpaši gaumīgi. Šodien apģērba izvēles pūliņi atmaksāsies ar uzviju. Tu esi lielisks ķēriens, kā gan tu vari izgāzties?

Strēlnieks
Un atkal jau visums liek tev uzvilkt visglītāko apģērbu un sagatavoties izklaides pilnam vakaram. Planētu izvietojums sniegs tev apņēmību un drosmi pieņemt neparastu lēmumu, tādu no kura tu parasti kautrētos. Šoreiz tu sapratīsi, ka mājās sēdēt nedrīkst nekādā gadījumā, uz spēles ir pārāk daudz likts.

Mežāzis
Planētu izvietojums piešķirs asumiņu ļoti jaukām attiecībām. Lai arī neviens neapgalvo, ka esi manipulatīvs tips, tev patīk likt citiem justies tik vainīgiem, ka viņi tevi apbalvo ar to, ko tu vēlies iegūt. Šodien tev tas nebūs jādara, jo vari vienkārši palūgt to, ko vēlies romantiskajā jomā.

Ūdensvīrs
Tu atklāsi, ka romantiskais randiņš, kurā vēlējies doties jau labu laiku patiesībā nav tik aizraujošs, kā cerēji. Planētas iniciēs pozitīvu emociju plūsmu, bet drīzāk starp jums risināsies dziļas sarunas, nevis maigi apskāvieni. Nepamet cerību; rītā būs jauna diena un jauni piedzīvojumi!

Zivis
Šis ir piemērots laiks, lai dotos ārpus mājas un socializētos, rīkotu ballīti vai jebkādu pasākumu, kas satuvina cilvēkus. Ja vēl esi ideālo attiecību meklējumos, sākumā to nesaprotot, tev būs iespēja flirtēt ar to cilvēku, kādu vēlas tava sirds. Šādi tu iegūsi vispārīgu iespaidu, pirms specifiskas izvēles veikšanas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)