Banner 980x90

Dienas horoskops 3.oktobrim

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Auns Būsi pietiekami daudz paveicis, lai varētu nodoties sen pelnītajai atpūtai. Neaizmirsti par saviem mīļajiem! Izdosies visas ieceres!

Vērsis Lielā šodienas fantāzija ļaus pozitīvi pavadīt visu dienu. Neuztraucies pirms laika, viss tik un tā iegriezīsies citās sliedēs.

Dvīņi Diena radošām aktivitātēm. Iespējams, ka atklāsi sevī jaunu talantu. Kad jāpieņem lēmumi, nevilcinies, vienkārši dari!

Vēzis Šodien tev būs jādod svarīgi padomi, tomēr skaidru lēmumu tev neviens neļaus pieņemt. Satiksi cilvēkus, kuri manāmi uzlabos tavu skatu uz nākotni.

Lauva Tev tiks dota iespēja veikt attiecībās tik ļoti nepieciešamās izmaiņas, dziļi pārrunājot kādu nopietnu problēmu. Jūs abi zināt, kas jāsaka, bet cerat, ka tematu var apiet vai aizmirst.

Jaunava Tu zini, cik liels spēks piemīt vārdam, kā arī labi izproti cik brīnišķīgas ir jūtas. Tev tiks dota iespēja savienot abus minētos spēkus. Ja tev ir kas sakāms mīļotajam cilvēkam, tad labi izvēlies vārdus, bet nepiemirsti par jūtām, lai uzsvērtu vēstījuma jēgu.

Svari Šodien būsi apkrauts ar citu problēmām, tas liksies mazliet smagi un pat apgrūtinoši, jo neizdarīsi neko dižu sevis paša labā, bet dienas beigās tev būs gandarījums par to, ka esi palīdzējis!

Skorpions Pievērs uzmanību savām jūtām, tev ir tendence tās visai bieži ignorēt. Šoreiz būs grūtāk pabīdīt malā savas jūtas un ļaut visu kontrolēt prātam.

Strēlnieks  Nekoncentrējies tikai uz savām problēmām, un nedomā, ka visi cilvēki ir vienādi. Izmet to domu sev no galvas un sāc novērtēt katru cilvēku kā personību!

Mežāzis   Tu pastāvēsi par saviem principiem un vērtībām. Ja esi klusējis, patiesībā iekšēji vāroties par sava partnera attieksmi, iespējams, ka ir īstais laiks, lai izteiktu savas domas.

Ūdensvīrs Būs jāseko balansa un harmonijas principiem, ja gribēsi justies labi. Nekoncentrējies uz personiskajām vajadzībām, tas var tevi pārlieku atvairīt no citiem cilvēkiem.

Zivis Centies būt neitrāls un neizlec citu priekšā. Grūtā situācijā nezināsi, ko teikt, tādēļ nevajadzētu sev pievērst lieku uzmanību. Labs kontakts ar pretējo dzimumu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)