Banner 980x90

Dienas horoskops 30.decembrim

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Auns Šodien ap tevi tā vien tik cirkulēs pozitīvā enerģija, kas arī citiem spēs uzlabot dienu! Esi atvērts jauniem piedzīvojumiem un iespējām!

Vērsis Nekārtīga māja vai mašīna gluži neliecina par pasaules beigām, taču ieviest kaut kādu kārtību gan nenāktu par sliktu. Kad mājā valdīs kārtība, tad varēsi arī tikt galā ar haosu galvā.

Dvīņi Šodien izpalīdzi tikai tiem, no kuriem tev ir kāds labums. Izklausās egoistiski, taču šodien koncentrējies uz savām vēlmēm un vajadzībām.

Vēzis Ne visi šobrīd ar tevi ir vienisprātis, taču neņem to galvā un rīkojies tā, kā tu pats uzskati par pareizu! Īstais laiks, lai satiktu paziņas!

Lauva Neesi pieticīgs, ja izdarīji ko varenu - padalies ar citiem! Nekautrējies sevi paslavēt arī citu priekšā. Ir svarīgi, lai citi zina, ko esi pa šo laiku paveicis un sasniedzis!

Jaunava Tevi mocīs neziņa, taču šoreiz tas pat ir labi! Ļausies citam redzējumam uz apkārt notiekošo, kas pavērs jaunus horizontus.

Svari Dari visu, taču strīdos neiesaisties! Šodien labāk klusēt par lietām, kas tev nepatīk un neapmierina.

Skorpions Nejauc privāto dzīvi ar darbu! Centies šīs lietas maksimāli nošķirt, jo, pretējā gadījumā, atpūta kļūs par pavisam svešu un aizmirstu terminu!

Strēlnieks Tevi ir daudz potenciāla, un tu to pat neapzinies. Sāc ticēt saviem spēkiem un nostādi mērķus jaunajam gadam! Tas tevi motivēs un liks sev noticēt mazliet vairāk.

Mežāzis Tu esi gatavs pārmaiņām, neuztraucies, tās jau tuvojas, taču esi pacietīgs! Pagaidām tomēr pieturies pie ierastās rutīnas. Drīz jaunās lietas kļūs par vecām.

Ūdensvīrs Piemērots laiks, lai atpūstos un pievērstos lietām, kas ir saistītas ar tevi. Iespējams, gaismā nāks kāda veca un vēl neizrunāta tēma.

Zivis Atceries- tavas jūtas nav putekļi, kurus var paslaucīt zem paklāja. Ar emocijām būtiski ir dalīties ar īstajiem cilvēkiem, īstajā vietā un laikā.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)