Banner 980x90

Dienas horoskops 30.janvārim

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Auns Nesen paveiktie darbi un gūtie panākumi liks justies īpaši lepnam par sevi. Tomēr savu tuvāko cilvēku vidū neizrādi savu augstprātību!

Vērsis Bus vairāki iemesli, par kuriem sevi nomāksi. Centies par sliktajām lietām nedomāt. Labākās zāles būs smags darbs!

Dvīņi Viss, kas tev šodien jādara, ir jācenšas domāt pozitīvi! Tomēr uzmanību ieteicams pievērst darbiem. Citādi nāksies strādāt dubultā, labojot savas kļūdas.

Vēzis Satiksi kādu cilvēku, kuru nemaz negaidīji satikt, tas notiks vairāku apstākļu sakritību rezultātā. Kas zina, varbūt atjaunosiet kontaktu!

Lauva Neskumsti, ja kaut kas neizdodas! Šodien galvenais savas negatīvās emocijas neizgāzt uz tiem, kuri pie tā nav vainīgi.

Jaunava Lieliska diena, lai iepazītos. Pozitīvas emocijas un smiekli. Šodien vari veidot jaunas draudzības vai atjaunot kontaktu ar sen nesatiktajām paziņām.

Svari Dažādu nejaušību rezultātā vari atklāt ko jaunu. Gatavojies pārsteigumiem un jauniem atklājumiem!

Skorpions Šodien darva lietās galvenais nekļūt paviršam, bet gan visu veikt ar augstu atbildības sajūtu. Gara un nogurdinoša diena.

Strēlnieks Jutīsies izsmelts. Dienas otrajā pusē mēģini mazliet relaksēties. Ieteicams vakaru pavadīt kopā ar mīļoto cilvēku.

Mežāzis Iespējams kāds strīds tavā un partnera starpā. Mēģini problēmas risināt loģiski un ar apdomāšanos, nevis strebt karstu.

Ūdensvīrs Vari izjust spiedienu no kāda augstākstāvoša cilvēka, kas tevi padarīs pamatīgi nervozu. Nāksies rīkoties pretēji savai gribai.

Zivis Būs nepieciešama izteikta koncentrēšanās un produktivitātei, lai ar darbiem tiktu galā laicīgi. Pirms lēmumu pieņemšanas, noskaidro visus sev nepieciešamos faktus. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)