Banner 980x90

Dienas horoskops 30.novembrim

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Auns
Pievērs uzmanību detaļām! Šodien būtu jābūt īpaši uzmanīgam, lai kaut ko nepazaudētu. Atceries – arī tavi enerģijas avoti ir izsmeļami, nepārcenties ar veicamajiem darbiem!

Vērsis
Lai arī cik ļoti tev to nepatiktu atzīt – tu neesi pilnībā apmierināts ar pašreizējo situāciju. Pienācis laiks izdarīt to, kas jau sen bija jāizdara!

Dvīņi
Gandrīz vai fiziski jutīsi vēlmi pēc jaunām idejām un pārmaiņām. Šodien nelieto alkoholu, jo tas var slikti beigties. Jādomā un jārīkojas prātīgi! 

Vēzis
Tev būs vajadzīga atpūta. Tāpat šodien arī spēsi izbaudīt dzīvi tik, cik jau ilgu laiku nav sanācis. Neaizmirsti tikai par robežām!!

Lauva
Ja tu darīsi visu, lai izdabātu savai otrajai pusītei un darītu visu pēc viņa ieskatiem, tad tu pats vari palaist garām iespējas, kuras ir izdevīgas tieši tev. Koncentrējies arī uz darāmajiem darbiem, ne tikai uz uzmanības veltīšanu partnerim!

Jaunava
Darāmie darbi tev liegs iespēju atslābt un pilnībā izbaudīt mīļotā cilvēka kompāniju. Centies būt pacietīgs, pat, ja attiecības pagaidām nesāk virzīties tādās sliedēs, kādās tu vēlētos.

Svari
Izvērtē, kuriem cilvēkiem tavā dzīvē ir vieta. Parādi savu raksturu, jo tas tev šodien palīdzēs izsisties pirmajā vietā.

Skorpions
Atpūties! Vai nu tā būtu grāmatas lasīšana, vai došanās uz klubu ar draugiem – izvēlies sev tīkamāko! Augstas izredzes satikt kādu, kas tavu dzīvi varētu izmainīt!

Strēlnieks
Laba diena jauniem pirkumiem. Nopērc kaut ko, kas tavu dzīvi padarīs vieglāku un ērtāku. Nodarbojies ar savām sirds lietām, lai dienas beigās būtu jūtams patīkams nogurums.

Mežāzis
No šodienas gūsi daudz labumu. Nostiprini attiecības, dari labu un to pašu saņemsi pretī. Nekreņķējies par sīkām ķibelēm.

Ūdensvīrs
Tev šodien gribēsies izolēties no visiem, un zvaigznes tieši to arī tev iesaka. Svarīgas lietas pārrunā tikai ar radnieciskiem cilvēkiem.

Zivis
Šodien patīkamas izpriecas un emocijas ir garantētas. Samaksa par darbu tevi šodien interesēs vairāk nekā parasti – uzmanies no tā!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)