Banner 980x90

Dienas horoskops 30.oktobrim 

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Auns Esi uzmanīgs un vērīgs, centies nepieļaut nepiedodamas kļūdas darba un attiecību jomā! Šodien pateiktais un izdarītais skanēs tālāk, kā pašam gribētos!

Vērsis Pietiks rēķināt to, kā būtu, ja būtu. Ļaujies plūdumam un atslābsti. Lai viss rit savu gaitu! Sīkumi nav tas uz ko tev šodien būtu jākoncentrējas.

Dvīņi Jo vairāk tu cīnīsies, jo grūtāk būs iegūt atbildes, atslābsti un ļauj visam notikt pēc visuma prāta!  Nebēdā, ja citi nesaprot tavas idejas, vienkārši seko savai sirdij un ļauj viņiem darīt to pašu

Vēzis Savu vēlmi rīkoties nekādi nevarēsi noslāpēt, iespējams, ka tas nemaz nav nepieciešams. Impulsu vadīts šodien pārsteigsi citus! Tikai ar apdomu!

Lauva Izvēļu veikšana šodien noteikti nebūs tava stiprā puse, tāpēc to labāk atliec uz vēlāku! Atrodi laiku kam nozīmīgākam, kam tādam, kas tev liks morāli augt!

Jaunava Izdosies realizēt savas vēlmes, ja vien zināsi, ko pats īsti gribi, un būsi pietiekami gudrs un izveicīgs, lai no daudzajām izdevībām izraudzītos īstās.

Svari  Ideāls laiks, lai pierādītu savas spējas profesionālajā lauciņā. Nebaidies izteikt savu viedokli un tikt pamanītam!

Skorpions  Atbrīvo sevi no visiem šiem aizliegumiem un beidzot izmanto to iespēju, kas tev jau sen bijusi acu priekšā, nebaidies uzdrīkstēties!

Strēlnieks Gribēsi filozofēt par dzīvi, taču darāmo darbu kaudze tev šo iespēju liegs. Sākumā paveic darbus un tikai tad domā par izklaidi!

Mežāzis Neiespringsti, domājot par nākotni! Lai arī kāda būtu tava izvēle – atceries, tam būs tikpat liela nozīme, ja arī izvēlēsies ko citu.

Ūdensvīrs Ieklausies tajā, ko tev saka tuvinieki! Reizēm sevi no malas redzēt ir pavisam grūti, tāpēc nereti taisnība var būt arī citiem.

Zivis Piemērota diena, lai pilnveidotos profesionālajā jomā, jo rezultātā atradīsi jaunus domubiedrus! Parādīsies jaunas iespējas, kuras pieņemt būtu vēlams tikai pēc kārtīgas apdomāšanās.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)