Banner 980x90

Dienas horoskops 31.decembrim

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Auns Šodien esi uzmanīgs! Nav ieteicama riskēšana un pārgalvīga rīcība. Ja nu tomēr sanāk, tad bez sekām neiztikt! 

Vērsis Lai arī ko tu neizlemtu darīt, šodien no konfliktiem būtu jāizvairās. Centies piekāpties! Labu attiecību uzturēšana pozitīvi ietekmēs nākotni. 

Dvīņi Šodien būsi radošs un neordinārs. Daudziem patiks tavas trakās un neparastās idejas. Tas noteikti būs kā solis uz augšu! 

Vēzis Ēd un dzer ar mēru! Vēžiem jāuzmanās no pārgalvīgas rīcības, piemēram, braukšanas pie stūres alkohola reibumā! Esi prātīgs! 

Lauva Iespējams, ka kāds no cerētajiem plāniem izgāzīsies, tāpēc būs jāmeklē risinājumi. Lai vai kā, vakars izvērtīsies daudz labāks, nekā būsi gaidījis! 

Jaunava Esi uzmanīgs ar finansēm, pārāk netērējot naudu! Ja iespējams, tad ietaupi uz tām lietām, kuras nav tik nepieciešamas! 

Svari Brīvajiem Svariem īpaši labvēlīga diena. Pārliecinies, ka sapucējies kā nākas, un pretējā dzimuma pārstāvji tev pievērsīs gana daudz uzmanības. 

Skorpions Skorpioniem veiksmi šajā naktī var atnest jaunas emocijas. Nebaidieties no piedzīvojumiem!

Strēlnieks Iespēju un brīnumu laiks! Ļaujies visuma plūdumam un tas tevi nogādās pie laimes! Nav ko lieki rēķināt, vienkārši izpriecājies no visas sirds! 

Mežāzis Domas par darbiem un pienākumiem var traucēt tev izbaudīt šo vakaru pilnībā! Atslābsti, šodien vari atpūsties! 

Ūdensvīrs Izvairies no neparedzētiem plāniem un spontānām rīcībām, labāk pieturies pie jau zināmā un izplanotā! 

Zivis Dāvā pozitīvas emocijas citiem, un viss pozitīvais nāks atpakaļ. Arī Zivīm šovakar būtu jāuzmanās no pārmērīgas alkohola lietošanas. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)