Banner 980x90

Dienas horoskops 31.janvārim

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Auns Būs pasākumi, kur vēlēsies iesaistīties, taču ne viens. Mēģināsi pierunāt draugus doties tev līdzi - tas nebūs nemaz tik viegli! Izmanto viltību!

Vērsis Vērši šodien būs ļoti nopietni. Pienākumus veiks ar augstu atbildības sajūtu.  Piemērots laiks, kad izrunāt problēmas ar tuvākajiem.

Dvīņi Daudz laika veltīsi sev un savai attīstībai. Blakus lietas atliec uz vēlāku. Sākumā izdari to, kas ir pats svarīgākais. Produktivitāte būs tavu panākumu atslēga.

Vēzis Daži Vēži šodien var nolemt izbeigt kādas saistības. Tā var būt partnerattiecību saraušana, parādu atdošana vai kaut kas cits.

Lauva Vēlēsies strādāt produktīvi un šo dienu pavadīt darbojoties, tomēr būs lietas, kas tev šo iespēju liegs. Gatavojies neparedzamajam!

Jaunava Šodien tev ir jābūt īpaši piesardzīgam. Ne tikai darbā, bet arī mājās. Augsts risks gūt traumas. Sargā sevi un savu veselību!

Svari Kad darbi būs līdz kaklam, atceries, ka dzīvē ir daudz svarīgākas lietas. Šodien sazinies ar savu ģimeni un parūpējies par savu veselību!

Skorpions Šodien atturies no nepārdomātiem un neplānotiem pirkumiem. Tavs uzdevums būs netērēt naudu lieki. Esi prātīgs!

Strēlnieks Šodien tu būsi tas, kuram būs jāsper pirmais solis uz izlīgšanu! Met lepnumu pie malas, un mazliet piekāpies!

Mežāzis Šo dienu par mierīgu nosaukt nevarēs. Būs dažādi darbi, pienākumi un šķēršļi, kas šodienu padarīs saspringtu. Centies saglabāt mieru.

Ūdensvīrs Neiesaisties pārgalvīgos piedzīvojumos. Šodien mēģini izvairīties no traumu gūšanas. Labāk dienu pavadīt mierīgā gaisotnē.

Zivis Centies neizrādīt dusmas. Emociju iespaidā vari paveikt ko tādu, kas nav atgriezenisks vai labojams. Rēķinies ar sekām! 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)