Banner 980x90

Dienas horoskops 31.oktobrim

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Auns Būs grūti atsākt darbu un iesākt jaunu nedēļu pēc brīvdienām, tāpēc šodien vienkārši centies saņemties un darīt visu, kas ir tavos spēkos.

Vērsis Pēc dažādiem pēdējā laika notikumiem, tevī modīsies jauna interese par jaunām lietām. Šī ir ideāla diena, lai uzsāktu kaut ko, vai vismaz pamēģinātu.

Dvīņi Būsi iedzīts teju strupceļā, kad īsti nezināsi, kā tikt galā ar pašreizējo situāciju. Panikai nebūs vietas, centies rast mierinājumu draugu un mīļoto cilvēku vidū.

Vēzis Iespējams, ka kāds cilvēks ir apvainojies, un pie vainas esi tu. Šodien nedari un nesaki neko negatīvu! Centies būt labs un jauks pret visiem.

Lauva Šodien jābūt īpaši uzmanīgam ar biznesa darījumiem un finansēm! Varbūt pienācis laiks plānot savu budžetu? Nevajadzīgiem pirkumiem nepiemērota diena.

Jaunava Šodien dzīvosi ar apziņu - ja gribu, bet nedrīkstu, tad varu. Tava dzelžainā loģika tev var nest kā panākumus, tā arī zaudējumus! Esi prātīgs, veicot izvēles!

Svari Būsi pietiekami labā garastāvoklī, lai veiksmīgi tiktu galā ar saviem pienākumiem. Šodien svarīgi būs noticēt saviem spēkiem - tu vari vairāk, nekā tev šķiet!

Skorpions Pēc kāda cilvēka būsi ļoti noilgojies, šodien centies viņam veltīt kaut daļu sava brīvā laika. Pacietība būs tava šīsdienas panākumu atslēga.

Strēlnieks Šodien var gadīties, ka jātiek galā ar tiem darbiem, kurus esi atlicis vai kurus it nemaz nevēlies veikt! Ievies kārtību savā dienas ritmā un ikdienas dzīvē.

Mežāzis Ja tevi kaut kas neapmierina, tad nesūdzies par to vai nevelti pārāk daudz laika domām par to - labāk rīkojies, lai tava pašreizējā situācija un stāvoklis sāktu uzlaboties!

Ūdensvīrs Šodien vari saskarties ar cilvēkiem, kuri tev kritīs uz nerviem. Ja iespējams, tad uzturi pēc iespējas mazāku kontaktu ar viņiem. Dari tā, lai tev apkārt būtu tikai patīkami cilvēki!

Zivis Šodienas enerģija tev palīdzēs plūst pa straumi un negatīvās lietas uztver mazliet neitrālāk. Šodien piever acis, ja kāds kaut ko izdara nepareizi. Labāk skaties pats uz sevi!

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)