Banner 980x90

Dienas horoskops 4.novembrim

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Auns
Šodien runā tā, lai neiegūtu jaunus ienaidniekus! Uz mēles gala būs daudz lietu, kuras vēlēsies pateikt, bet šoreiz labāk būs paklusēt.

Vērsis
Esi lēnprātīgāks naudas lietās un uzmanies ar tās tērēšanu nevajadzīgiem pirkumiem. Alksi pēc citu cilvēku uzmanības un atbalsta.

Dvīņi
Maģiski spēsi šodien atrisināt visas problēmas. Viegla un brīva diena, kad nedrīkst sev ļaut uzbrukt stresam- izvairies no nepatīkamā!

Vēzis
Jutīsies no iekšienes kā saspiests citrons. Nevarēsi līdz galam relaksēties, tas būs saistīts ar to, ka daudz slēpsi savas jūtas.

Lauva
Domāsi par izklaidi un kavēsies atmiņās, tāpēc būs grūti koncentrēties un pilnībā nodoties darbiem. Vakara pusē ieteicams satikties ar senu paziņu.

Jaunava
Šodien centies objektīvi izvērtēt notiekošo un veikt secinājumus. Varbūt kāds, kuru uzskati par draugu, tev aiz muguras vērpj intrigas.

Svari
Neklausies tajos, kas runā muļķības – tu šoreiz būsi gudrāks. Bet nebrūc arī virsū tiem, kuriem nav taisnība, uzklausi dažādus viedokļus!

Skorpions
Maz vēlēsies darīt, bet ļoti daudz domāt par pagātni. Atpūta tev nudien ir nepieciešama kombinācijā ar patīkamu draugu vai paziņu kompāniju. Relaksējies!

Strēlnieks
Šodien vērtīgs izrādīsies gudrāko padoms – seko tam, nevis paļaujies uz savu galvu, it īpaši, ja šajā jomā esi nepieredzējis!

Mežāzis
Neatliec sarežģītu jautājumu risināšanu uz vēlāku, bet gan rīkojies uzreiz! Vēlāk situācija kļūs tikai ļaunāka! Ieklausies citos!

Ūdensvīrs
Šodien citi tev iespējams patraucēs dzīvot – bet tu vari no tā izvairīties vienkārši ignorējot viņus. Neļauj citiem izvest tevi no pacietības!

Zivis
Centies iztikt bez pārmetumiem un esi piezemēts. Liekas nesaskaņas šajā dzīves posmā tev vairs nav nepieciešamas.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)