Banner 980x90

Dienas horoskops 4.oktobrim

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Auns Vari šodien droši doties uz priekšu, tikai ar noteikumu, ka nebūsi pārāk jūtīgs. Tev nav, par ko nervozēt. Nāksies iet prom no kāda nepateicīga cilvēka.

Vērsis Tavas mājas var apciemot draugi, ģimene, paziņas. Iemācīsies šodien daudz jaunu un interesantu lietu. Sen nebūs bijusi šāda diena.

Dvīņi Izvairies no aktivitātēm, kas neļauj tev koncentrēties. Ja domāsi par svarīgāko, sasniegsi iekšējo harmoniju. Tava līdzjūtība patīkami pārsteigs daudz cilvēku.

Vēzis Budžeta diena. Iespējams, šodien tiksi novērtēts. Kāds tevī beidzot ieklausīsies. Neļauj savām idejām un plāniem palikt nepamanītiem – rīkojies!

Lauva Šodiena būs diezgan klusa. Par spīti iespējamajām sliktajām ziņām, tu spēsi nodibināt stabilas attiecības. Ieklausies pats savās domās – kaut kas tiek teikts priekšā!

Jaunava Emocionālais izvirdums. Kvēli sapņi, kas saistīti ar pretējo dzimumu, kļūs reāli. Uzmanīgi rīkojies ar biznesa lietām un naudu.

Svari Šodien pieaugs tava pašpārliecinātība, tādēļ neļauj citiem noteikt, kas tev jādara. Diena atnesīs daudz prieka, tomēr būs jāsaprot, kad pienācis brīdis apstāties.

Skorpions Nav vajadzības ieplānot kaut ko nopietnu, pievērsies tikai tagadējai situācijai. Nepazudini sevi nebeidzamajās problēmās – padari tās neitrālas.

Strēlnieks Laba diena naudai – ieguldījumiem, lieliem pirkumiem. Ja vēlies doties atvaļinājumā, tas tev ir jādara pēc iespējas ātrāk. Nepieciešama atpūta un uzlādēšanās.

Mežāzis Diena, kas būs pilna ar pārsteigumiem – gan labiem, gan ne tik labiem. Gatavojies tam, centies kontrolēt situāciju. Tava inteliģence tev palīdzēs.

Ūdensvīrs Panākumu diena. Nekas nevar iedragāt tavu garastāvokli. Tu pamanīsi un arī iegūsi uzmanību. Izvairies no konfliktiem ar vecākiem cilvēkiem!

Zivis Diena, kad var sasniegt dažādas lietas dažādās sfērās. Iespējams biznesa piedāvājums, no kura nebūtu ieteicams atsacīties. Ņem no šodienas visu, ko vari!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)