Banner 980x90

Dienas horoskops 5.janvārim

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Auns Šī varētu izvērsties par visai produktīvu dienu, ja vien saņemsi sevi rokās! Atgūsi iekavēto un vēlāk tiksi pie kārotās atpūtas.

Vērsis Šodien citi tev iespējams patraucēs dzīvot – bet tu vari no tā izvairīties vienkārši ignorējot viņus. Neļauj citiem izvest tevi no pacietības!

Dvīņi Ja plāno atpūsties – aizmirsti par to, bet gan pievērsies tām lietām, kas jāizdara. Tavā darbu kaudzē ir pāris darbi, kuriem jau sen bija jābūt paveiktiem.

Vēzis Velti šo dienu, lai paplašinātu savu redzesloku. Vienalga vai tā būtu grāmatas lasīšana, interesantas pārraides skatīšanās, vai saruna ar gudru cilvēku.

Lauva Ja rīkosies pēc plāna, tad viss izdosies. Vairāk uzmanības pievērs attiecībām ar citiem cilvēkiem- romantiku gan šodien liec malā.

Jaunava Pietiks rēķināt un domāt, kā būtu pareizāk! Ļaujies pašplūsmai! Tā tevi novedīs pie jauniem atklājumiem.

Svari Nosolies sev vairs nepieņemt lēmumus emociju iespaidā vai impulsa vadīts. Šodien centies pret visiem attiekties laipni, saglabājot mieru!

Skorpions Ja vēlies doties mīlas meklējumos, tad droši! Zvaigznes sola veiksmi mīlas jomā, taču no attiecību saglabāšanas ar bijušajiem gan vajadzētu atteikties.

Strēlnieks Ja ir daudz problēmu, ir pēdējais laiks, lai no tām tiktu vaļā. Iespējams, būs jāmeklē arī palīdzība, bet tas ātri pāries.

Mežāzis Lieliska diena, lai beidzot realizētu kādu senu ieceri, kura tev vienmēr ir šķitusi nedaudz traka! Ja iepriekš kaut kas nav izdevies, tad šodien jāmēģina vēlreiz!

Ūdensvīrs Izbaudi brīvo laiku, jo drīz vien sāksies jauni darbi un jauni uzdevumi! Necenties visiem izpatikt, šodien vari atļauties būt egoistisks!

Zivis Pirms došanās kaut kur – izgulies un uzkrāj spēkus! Šī diena var būt piedzīvojumiem pilna, viss atkarīgs no tā, kuriem piedāvājumiem piekritīsi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)