Banner 980x90

Dienas horoskops 5.novembrim

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Auns
Būs grūti tikt galā ar visu, taču nebaidies lūgt padomu un palīdzību no apkārtējiem! Iespējams, ka viņi ir gatavi palīdzēt vairāk, nekā izskatās!

Vērsis
Būs daudz darāmā, teju liksies, ka visu nemaz nepaspēsi. Prātīgi būtu saplānot savu laiku, lai neizpaliktu neviens no taviem šīs dienas pienākumiem. Vakara pusē vari nodoties hobijiem.

Dvīņi
Šī varētu izvērsties par visai produktīvu dienu, ja vien saņemsi sevi rokās! Atgūsi iekavēto un vēlāk tiksi pie kārotās atpūtas.

Vēzis
Tev jāievieš kārtība savā dzīvē. Vairāk runā ar mīļotajiem par to, kā jūties. Ja turpināsi slēpt emocijas, beigās nāksies izplūst asarās.

Lauva
Tev šodien gadīsies kas tāds, par ko pats varēsi lepoties. Laba diena, lai izrunātos ar savu ģimeni, pārrunātu plānus un salabotu attiecības.

Jaunava
Centies neaizrauties ar nereālām ilūzijām un sapņiem par tuvāko nākotni, bet gan rīkojies te un tagad! Ļaujies netradicionālu lietu aicinājumam!

Svari
Nekas nekritīs no debesīm – viss būs jādara pašam! Viegli nebūs, bet tas pēc tam atmaksāsies! Uzdrīksties izpaust savu viedokli skaļi!

Skorpions
Lai arī kāda nebūtu tava pašreizējā situācija, tev tomēr nāksies mazliet piekāpties un paklusēt. Labāk mēģini citiem iepatikties, nevis uzreiz teikt savas patiesās domas – nekad nevar zināt, kad šo cilvēku palīdzība tev būs nepieciešama.

Strēlnieks
Tiem, kas šodien kaut kur dosies, dzīve šķitīs daudz skaistāka, nekā tiem, kas sēdēs mājās un čīkstēs. Esi atvērts un neatraidi citus!

Mežāzis
Neskrien uzreiz uz pirmo pusi, kur tevi sauc. Padomā labi, pirms sper kādu soli! Neieej pārāk dziļi tajā, par ko neesi pārliecināts!

Ūdensvīrs
Šodien ieklausies savā iekšējā balsī, ja arī tas, ko dzirdi, šķiet galīgi greizs. Šodien gaidāmi arī panākumi dažādos darījumos.

Zivis
Respektē citu nepieciešamību pabūt vientulībā, neuzspiežot savas vēlmes! Ja kāds pret tevi nepatīkami izturas, neizrādi tādu pašu attieksmi, bet gan centies saglabāt mieru!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)