Banner 980x90

Dienas horoskops 6.janvārim

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Auns Aiz muguras atstāsi ne tikai neražas, bet arī kādu sev nevajadzīgu cilvēku, patiesībā, tam jau sen bija laiks.

Vērsis Uzņemties nozīmīgus darbus nebūtu ieteicams, labāk ļaut citiem tos pildīt. Par brīnumu, varēsi nedaudz atslābt, jo zvaigznes sola veiksmi karjeras jomā.

Dvīņi Izmēģini jaunas un eksotiskas lietas! Iegūtā pieredze ies roku rokā ar jaunajiem izaicinājumiem, viss izdosies, ja vien vairāk ticēsi sev!

Vēzis Negribēsi īpaši iespringt, domājot par naudu un laiku, jo domas vedīs pie mīlestības. Tai pašlaik nebūs īpaši daudz laika, ir svarīgākas nodarbes, kurām jākoncentrējas.

Lauva Kad liksies, ka visas problēmas ir aiz muguras, sapratīsi, ka tā tomēr nav. Šodien tev tiks dota otra iespēja labot reiz pieļautās kļūdas.

Jaunava Zvaigznes sola augstas izredzes salabt ar kādu, kurš uz tevi ir turējis ļaunu! Tā vietā, lai akli uzticētos, esi piesardzīgs un mazliet ieturēts!

Svari Šis Svariem ir karjeras un jaunu iespēju laiks, tāpēc skaties uzmanīgi, lai nepalaistu garām kādu piedāvājumu! Ne viss tev tiks pasniegts ar karoti, būs pašam arī jāmeklē!

Skorpions Nesēdi mājās, bet gan dodies tur, kur neesi bijis! Iepazīsi daudz jaunu cilvēku, iespējams, ka to starpā būs arī tavs liktenīgais!

Strēlnieks Tev nāksies saņemties un izpildīt visus pienākumus, ja vēlies sakrāt pietiekami daudz naudas savam nākamajam piedzīvojumam.

Mežāzis Tev sākumā jātiek galā pašam ar sevi un jāsaprot, kas ir tas, ko tu patiešām vēlies. Tikšana skaidrībā ar to uzreiz tev atvieglos dzīvi!

Ūdensvīrs Žēlošanās un neapmierinātība tikai bojās citu iespaidu pret tevi! Mēģini darīt visu, lai tu citu acīs liktos patīkams, vai vismaz neitrāls.

Zivis Ja iespējams, tad neiesaisties nekādās šantāžās, drāmās vai baumu izplatīšanā! Koncentrējies pats uz sevi, un mazāk domā par citu cilvēku privātajām dzīvēm.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)