Banner 980x90

Dienas horoskops 6.martam

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Auns Tev vajag uzņemties kādas rūpes – vairāk laika un uzmanības velti saviem mīļajiem, ļoti iespējams, ka viņiem trūkst tavas uzmanības.

Vērsis  Šodien piedzīvosi ekstra-neordinārus notikumus. Emocionālie notikumi ļaus tev turēties kājās. Šodien īpaši uzmani savu veselību.

Dvīņi Pat rutīniskas lietas šodien darīsi ar mīlestību. Šodien tev būtu ieteicams pameditēt, lai tiktu galā ar iekšējo konfliktu.

Vēzis Dažkārt ir situācijas, kad nekas cits neatliek, kā darīt to, kas nemaz nepatīk. Rezultāts būs patīkamāks nekā process, tāpēc neatsakies

Lauva Šodien centies domāt loģiski,­ rīkošanās emociju iespaidā bojās ne tikai tavu reputāciju, bet arī attiecības ar apkārtējiem!

Jaunava  Šodien nostāsies vairāku izaicinājumu priekšā. Vecā domāšana novedīs tevi pie jaunām idejām un iespējām.

Svari Izjutīsi lielu vajadzību atrasties līdzīgi domājošu cilvēku sabiedrībā, jo jutīsies nesaprasts un vientuļš. Centies paplašināt savu zināšanu loku ar interesantām nodarbēm!

Skorpions Slinkošanai nepiemērota diena. Ja vēlies atpūsties, tad sākumā paveic visu iecerēto un nepieciešamo, un tikai tad nododies izklaidei! Plāno savu laiku!

Strēlnieks Neliecies traucēts, ja kāds tevi ir pievīlis. Ar laiku viss tāpat nāk atpakaļ. Labāk pavēro savu rīcību – vai dari visu, kas ir tavos spēkos?

Mežāzis Būs diezgan viegli pielāgoties pārmaiņām, bet negaidi, ka tās nāks viegli. Vakara beigās gaidāmi pārsteigumi.

Ūdensvīrs Stiprākais trumpis būs tava pašpārliecinātība. Lai arī šodien kritīsi citiem uz nerviem, tas būs to vērts, lai sasniegtu savus mērķus.

Zivis Šodien paļaujies uz loģisko domāšanu, nevis jūtām! Centies saprast apkārtējo cilvēku nostāju, nevis uzspiest savu viedokli.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)