Banner 980x90

Dienas horoskops 6.oktobrim

Ilustratīvs foto/ Foto: pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: pixabay.com

Auns Šodien labāk padosies ikdienišķi darbi, nevis kaut kas jauns un iepriekš neizmēģināts. Pieturies pie pārbaudītajām vērtībām un metodēm, nemēģini šodien atklāt kaut ko jaunu! 

Vērsis Kāds tevi mēģinās apmuļķot, neesi naivs, bet gan vadies pēc sajūtām. Ja tava iekšējā balss saka, ka kaut kas nav tīrs, tad vismaz mēģini uz nevienu nepaļauties! 

Dvīņi Šodien uzticies profesionāļiem, un nemēģini labot kaut ko tādu, ko iepriekš neesi labojis. Ja darīsi visu pa savam, vari situāciju tikai pasliktināt. Ieklausies citu padomos! 

Vēzis Nobruņojies ar pacietību, un nepadodies pie pirmajām grūtībām. Viss neies tik gludi, cik tu gribēsi, taču ar kaut ko šodien būs jāsāk. 

Lauva Rīkosies strauji, brīžiem pat agresīvi. Pārdomā savu rīcību, un, pirms katra soļa speršanas, domā par sekām, kas tevi varētu sagaidīt. Šodien esi prātīgs! 

Jaunava Ikdienas darbu veikšanu spēs traucēt pat visdažādākie sīkumi. Neļauj dažādām blakus lietām novērst savu uzmanību no patiesi svarīgā. 

Svari Lieliska diena, lai pārdomātu līdz šim paveikto un piedomātu par reiz pieļautajām kļūdām. Tas kalpos kā labs stimuls, lai izvairītos no to atkārtotas pieļaušanas. 

Skorpions Lēmumus pieņem, vadoties pēc savas pieredzes, nevis pēc tā, kas tev teorētiski šķiet vislabāk. Šodien vari iepazīties ar jauniem cilvēkiem. 

Strēlnieks Ieteicama došanās ārpus mājas, kur satiksies ar jauniem cilvēkiem. Piemērota diena, lai iepirktos. Vari veiksmīgi iegādāties kaut ko ļoti labu pa zemu cenu! 

Mežāzis Necietīsi to, kā strādā un darbojas citi, tev liksies, ka viss notiek pārāk lēni. Šodien vēlēsies kritizēt un aizrādīt. Pirms to dari, padomā, cik pats labi pēdējā laikā esi strādājis! 

Ūdensvīrs Labprāt uzturēsies vairāku cilvēku kompānijā un baudīsi viņu sabiedrību. Dalies ar savu pieredzi, iespējams, ka kādu šodien patiesi aizkustināsi un iedvesmosi. 

Zivis Mazāk domā par materiālām vērtībām, bet gan koncentrējies uz kaut ko netveramu un neredzamu, piemēram, uz citu iekšējo skaistumu! 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)