Banner 980x90

Dienas horoskops 7.oktobrim 

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Auns Nepieņem pārsteidzīgus secinājumus un neuzskati, ka tu zini citu cilvēku nodomus! Visai ticams, ka tavi pieņēmumi ir aplami! Labāk izrunājies ar citiem! 

Vērsis Neizgāz savas dusmas un neizrādi savu neapmierinātību nepareizajiem cilvēkiem! Šodien mēģini nodalīt karjeru no savas privātās dzīves. 

Dvīņi Meklēsi dažādus kompromisus, taču ne visi cilvēki spēj piekāpties. Šoreiz tas būs jādara tev! Esi piekāpīgs un neesi agresīvs! 

Vēzis Šodien darbus centies veikt ar augstu atbildības sajūtu un lielu uzmanību. Pastāv iespēja, ka tiksi pārbaudīts vai pieļausi kādu muļķīgu kļūdu. 

Lauva Pirms kaut kur iesaisties, uzzini par visiem priekšnosacījumiem un noteikumiem. Neparaksties uz kaut ko nezināmu! Šodien labāk pabūt savā komforta zonā. 

Jaunava Tev nav jādara tas, ko tu nevēlies darīt! Nespied sevi un neļauj arī citiem sevi ietekmēt. Šodien vari atļauties būt egoistisks un domāt tikai par savām vajadzībām. 

Svari Diena, kad būtu jāizvairās no reibinošu vielu lietošanas, jo vari pārsniegt mēru. Šodien centies būt neuzkrītošs un nepievērst lieku uzmanību. 

Skorpions Labāk jutīsies tuvāko cilvēku lokā, nevis jaunā vidē ar jauniem cilvēkiem. Šodien velti sirsnīgām sarunām un atpūtai. 

Strēlnieks Būsi labi pastrādājis, lai beidzot tiktu pie pelnītās atpūtas. Šodien centies nokārtot parādus un atbrīvoties no aizvainojuma! 

Mežāzis Pastāv iespēja satikt kādu vecu paziņu, ar kuru jau kādu laiku ir zudis kontakts. Būtībā ideāla diena, lai atjaunotu attiecības ar vecajiem draugiem! 

Ūdensvīrs Meklēsi dažādus risinājumus, šķiet, ka šodien tava loģiskā domāšana tevi vadīs vislabāk. Neklausies apkārtējo cilvēku runās un netici visam, ko tev saka! 

Zivis Pirms dzirdi kāda viedokli un pieņem to par savējo, apdomājies, vai tas maz ir kaut kas loģisks, lai to nodotu tālāk. Nerunā par citiem sliktu! 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)