Banner 980x90

Dienas horoskops 8.janvārim

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Auns Lēnāk brauksi, tālāk tiksi. Šodien visu dari ar apdomu! Kaut arī tev tas nav raksturīgi, šodien vari izlemt nesteigties, un mazliet atslābt. 

Vērsis Šo dienu ieteicams pavadīt ārpus mājas, apciemojot radus vai draugus, kurus tu sen neesi saticis. Atjauno attiecības! 

Dvīņi Šodien atpūties! Ja nu tomēr izlem darīt kaut ko nozīmīgu, tad dari to nesteidzīgi, lai nepieļautu kļūdas, kuras pēc tam lieki būs jālabo. 

Vēzis Netērē laiku tiem, kuri tevi nenovērtē! Tā vietā labāk izvēlies veltīt savu laiku un uzmanību pašiem mīļākajiem. Kāds pēc tevi ilgojas. 

Lauva Nevēlēsies īpaši uztraukties par citu interesēm, bet gan tikai un vienīgi par savām. Šodien drīksti būt egoistisks! 

Jaunava Finanšu ziņā veiksmīga diena! Arī lieliem pirkumiem piemērota diena. Šodien var parādīties iespēja nopelnīt vairāk - nepalaid to garām! 

Svari Šodien būsi kā veiksmes magnēts, kas piesaista visu labo un skaisto ne tikai sev, bet arī citiem. Var palaimēties kādā loterijā. 

Skorpions Ideju īstenošanas diena. Ja tev ir kāda līdz šim nerealizēta iecere, tad šī diena ir teju radīta tās piepildīšanai. 

Strēlnieks Kaut arī tu nemēdz atteikties no dažādiem piedzīvojumiem, šo dienu labāk pavadīt mierīgā gaisotnē. Nepiekrīti aizdomīgiem piedāvājumiem! 

Mežāzis Liela iespēja, ka šodien vari tikt apmānīts, tāpēc acis turi plaši vaļā un neļaujies manipulācijām! Šodien visu dari ar apdomu! 

Ūdensvīrs Meklēsi atbildes uz dažādiem jautājumiem. Iespējams, ka tās tev jau labu laiku stāv deguna galā, bet tu esi bijis pārāk aizņemts, lai tās maz pamanītu. 

Zivis Nekas nesagādās lielāku prieku kā sarunas ar sev vistuvāko cilvēku. Dalies ar savām bēdām, un tev paliks vieglāk! 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)