Banner 980x90

Dienas horoskops 8.novembrim

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Auns
Šodien atturies no liekām sarunām par citu privātajām dzīvēm. Iespējams, ka tavas runas aizies tālāk, nekā tu vēlētos, un tad gan nebūs labi! Nāksies atbildēt par saviem vārdiem! 

Vērsis
Šodien, diemžēl, notikumiem nav paredzēts notikt pēc tavas iegribas, taču, ja būsi pietiekami apņēmīgs, tad tiksi galā ar visiem šīs dienas darbiem. Neslinko! 

Dvīņi
Neizaicini likteni, un labāk paklusē, ja ir iespēja! Šodien centies būt pēc iespējas neuzkrītošāks, un neizcelties ar savu neordināro viedokli. 

Vēzis
Piemērots laiks, lai beidzot nokārtotu vecus parādus un tiktu galā ar sen nepadarītajiem darbiem. Lai ieviestu skaidrību ieteicama ir sava mājokļa uzkopšana. 

Lauva
Ja vēlies stabilitāti finanšu sfērā, tad šodien ieteicams atturēties no lieliem pirkumiem, bet gan pārdomāt to, kā tiek tērēta nauda. 

Jaunava
Ja kaut ko esi nolēmis uzsākt, tev tevi var sagaidīt veiksme. Piemērota diena jauniem projektiem un darba darījumiem. 

Svari
Šodien ieteicams apmeklēt kādu sabiedrisku pasākumu. Augstas izredzes iepazīties ar jauniem un interesantiem cilvēkiem. To vidū atradīsi arī līdzīgi domājošos. 

Skorpions Nonāksi pie atziņas, ka tā metode, kas palīdz citiem, var nepalīdzēt tev. Mēģini rast jaunas taktikas un ceļus, kā tikt galā ar savām problēmām! 

Strēlnieks Šodien citu nosodīšana nav ieteicama. Labāk koncentrējies uz labajām īpašībām un paskaties pats uz sevi. Ko tu sevī vēlies mainīt? 

Mežāzis Būs lietas, kuras varēsi paveikt daudz labāk par citiem. Notici saviem spēkiem! Nekautrējies izteikt savas patiesās domas un viedokli! 

Ūdensvīrs  Atklātība ir laba lieta, taču tā nepieciešama nelielos un veselīgos daudzumos! Šodien centies nevienu neaizskart ar taisnību vai skarbo patiesību! 

Zivis Ja šodien pastāvēsi par savu viedokli, tad tev uzradīsies vairāki sekotāji. Nebaidies izteikt to, ko visi jau sen domā, bet neuzdrošinās paust skaļi. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)