Banner 980x90

Dienas horoskops 8.oktobrim

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Auns Mēģini savaldīt savas šīsdienas emocijas un nevienu neapzināti neaizskart. Impulsīvām darbībām un vārdiem būs negatīvas sekas. Sargies!

Vērsis Lai arī cik ļoti grūti pašlaik neliktos, neatliec darbus uz pēdējo, jo vēlāk būs vēl grūtāk. Šo dienu centies pavadīt maksimāli produktīvi. 

Dvīņi Šodien vakaru ieteicams pavadīt mierīgā gaisotnē, darot to, kas tev vislabāk patīk. Ieteicams satikties ar draugiem un tuviem cilvēkiem. 

Vēzis Mānot citus, galvenais nemānīt pašam sevi. Šodien labāk izmainīties no jebkāda veida meliem, jo patiesība visai ātri nāks gaismā. 

Lauva Nerunā par citiem sliktas lietas, vēlāk par to nāksies samaksāt. Izvairies no personīgas informācijas izpaušanas, jo tavā paziņu lokā ir kāds, kurš runā pārāk daudz par citiem. 

Jaunava Šodien visu dari mierīgi un centies nestresot! Stress un uztraukums tev traucēt veikt darbus produktīvi. Saglabā mieru! 

Svari Diena, kad ieteicams padarīt visu, ko šonedēļ vēlējies izdarīt, bet dažādu apstākļu dēļ nesanāca. Šodien rēķinies arī ar citu cilvēku laiku!

Skorpions Nemeklē attaisnojumus savai rīcībai! Tā vietā, lai mēģinātu izlocīties no radušās situācijas, labāk saki patiesību!

Strēlnieks Šodien izvairies no parādu ņemšanas un lieliem tēriņiem. Būtībā ar finanšu jautājumiem šodien labāk neņemties. Noskaties kādu labu dokumentālo filmu vai izlasi grāmatu - iedvesmosies un radīsi atbildes uz dažādiem jautājumiem. 

Mežāzis Nenoniecini citus, šodien labāk paskaties pats uz sevi. Pakavējies pagātnē, cik ļoti esi mainījies. Padomā, vai tu esi tur, kur tu vēlies būt?!

Ūdensvīrs Šodien vari satikt kādu senu paziņu, šī ir piemērota diena, lai atjaunotu kādu sen zudušu kontaktu. Nebaidies no spontānām idejām!

Zivis Vēlēsies savās problēmās vainot apkārtējos, taču tas būs lieki. Šoreiz notiekošajā mēģini saskatīt arī savas rīcības sekas. Iespējams, ka tas ir kas tāds, kas jau bija gaidāms. 

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)