Banner 980x90

Dienas horoskops 9.novembrim

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Auns
Gribēsies līst citu darīšanās un pēc tam izstāstīt visai pasaulei. Labāk padomā par iznākumu šim visam – piebremzē!

Vērsis
Neaizmirsti par to, ko esi solījis izdarīt – tas arī būs jādara. Ja vēlies, lai viss ieiet vecajās sliedēs, nerakņājies citu cilvēku pagātnē.

Dvīņi
Tev būs nevaldāma vēlme pēc komunikācijas – tik uzmanies, ka nepasaki par daudz. Cilvēks, kuru meklēji, pats uzradīsies.

Vēzis
Vairākas lietas vienlaicīgi darīt nav jēgas. Domā, ko pats esi sadarījis, pašam būs ar to jātiek galā – samierinies ar sekām.

Lauva
Šodien nevajadzētu pārpūlēties, jo enerģijas būs maz. Ja tik daudz visam atmetīsi ar roku, jāsāk gatavoties pamatīgai strādāšanai.

Jaunava
Nāks jauni pienākumi, tikai atceries, ka nevari uzņemties par daudz. Laiks sastādīt plānotāju, lai izsekotu visam līdzi.

Svari
Šodien nav īstā diena, lai citiem demonstrētu savu pārākumu. Tavi panākumi balstīsies uz komandas garu. Attīsti mērķus!

Skorpions
Šodien gribēsies klausīties tajā, ko saka citi – bet tev ir jāizspriež, kuru viedoklis tiešām ir vērtīgs. Visu dari pēc labākās sirdsapziņas.

Strēlnieks Ne pārāk produktīva diena – iestājies slinkuma periods, kad negribēsies vairs neko. Tam par iemeslu būs tavs emocionālais stāvoklis.

Mežāzis
Nevajag rīkoties ar lielām naudas summām – kaut kas var noiet greizi. Ģimenes loceklim būs nepieciešama palīdzība, tādēļ esi pieejams.

Ūdensvīrs
Ļoti produktīva otrā dienas puse. Stāsies vairāku izaicinājumu priekšā, un būtu ieteicams pieņemt tos visus – uzdrīksties!

Zivis
Domā par to, kā izskaties citu acīs. Nevajag sevi žēlot, lai arī kā to gribētos. Liksies, ka visi ir pret tevi, bet tā nebūt nav.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)