Banner 980x90

Dienas horoskops 9.oktobrim 

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Auns Nepieņem pārsteidzīgus secinājumus un neuzskati, ka tu zini citu cilvēku nodomus! Visai ticams, ka tavi pieņēmumi ir aplami! Labāk izrunājies ar citiem!

Vērsis Pozitīva diena, kad padarīsi vairāk, nekā pašam šķitīs, ka būtu varējis paveikt. Šodien uz notiekošo centies raudzīties no dažādiem skatu punktiem - katram būs sava taisnība. 

Dvīņi Nepaliec agresīvs, kad kāds pret tevi izrāda kritiku. Šodien centies būt mierīgs un emociju iespaidā nepateikt pārāk daudz!

Vēzis Var gadīties, ka dažām lietām būs jau par vēlu. Sajutīsi nelielu nožēlas sajūtu, taču veltīgi! Tev drīzumā parādīsies citas iespējas, tad gan labāk tās izmantot!

Lauva Nedusmojies, ja kaut kas nenotiek pa tavam prātam! Varbūt šoreiz pat labi būs tad, ja tu piekāpsies un atļausi citam uzņemties vadību. 

Jaunava Atpūties un ļauj strādāt citiem. Tu jau sen esi pelnījis atpūtu, šo dienu izmanto, lai tiktu galā ar citām lietām, viena no tām - sakārto domas!

Svari Relaksējies un nododies patīkamām lietām! Naidam un stresam šodien nebūs vietas. Centies noskaņot sevi pēc iespējas pozitīvāk, klausoties labu mūziku labā kompānijā. 

Skorpions Šodien esi uzmanīgs, tērējot naudu! Tiec skaidrībā ar visiem saviem parādiem un nepadarītajiem darbiem! 

Strēlnieks Kāds pēc tevis ir bezgala noilgojies, centies šim cilvēkam veltīt maksimāli daudz uzmanības! Interesanta diena. Patiesība nāks gaismā!

Mežāzis Notiks tas, kam jānotiek. Ir lietas, kuras tu nespēj mainīt vai ietekmēt. Vienkārši ļaujies tam un nomierinies! Lieka uztraukšanās tev nav nepieciešama. 

Ūdensvīrs Mazāk domā par citiem, vairāk pats par sevi. Kad tu pēdējo reizi tā kārtīgi izgulējies, labi paēdi un nodevies saviem hobijiem? Izmanto šo dienu patīkamām nodarbēm!

Zivis Kad šķitīs, ka tava rīcība ir nožēlas vērta, sapratīsi, ka labāk to bija pamēģināt un zināt, kādas ir sajūtas, nevis visu laiku dzirdēt par to nostāstus. Būs jau labi!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)