Banner 980x90

Divu ventspilnieku dzīvesvietās konfiscē nelegālās cigaretes, gāzes ieroci un marihuānu

Ventspils, 22.aug., LETA. Policija kāda vīrieša dzīvesvietā Ventspilī konfiscējusi nelegālās cigaretes un nereģistrētu gāzes ieroci, bet pie cita ventspilnieka atradusi marihuānu, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes pārstāve Madara Šeršņova.

Ventspilnieka dzīvesvietā kopumā konfiscētas 1240 cigaretes jeb 62 cigarešu paciņas, to starpā cigaretes "NZ", "Premier", "Winston", "NL" un "Marlboro". 1956.gadā dzimušais vīrietis jau iepriekš ir nonācis policijas redzeslokā par līdzīgiem pārkāpumiem. Viņam noformēts administratīvā pārkāpuma protokols par ar akcīzes nodokli apliekamo preču uzglabāšanas noteikumu pārkāpšanu. Par šādu pārkāpumu uzliek naudas sodu no 70 līdz 700 eiro. Par nereģistrēta gāzes ieroča glabāšanu pret minēto vīrieti sākta administratīvā lietvedība. Par šādu pārkāpumu uzliek naudas sodu no 35 līdz 350 eiro, atņemot ieroču glabāšanas un nēsāšanas tiesības uz laiku no viena gada līdz trim gadiem vai bez tā.

Savukārt kāda 1993.gadā dzimuša vīrieša dzīvesvietā Ventspilī atrasti trīs iepakojumi ar zaļas krāsas augu valsts maisījumu. Ekspertīzē konstatēts, ka konfiscētā viela ir marihuāna - kopumā 29 grami. Policija sākusi kriminālprocesu par narkotisko vai psihotropo vielu neatļautu glabāšanu bez nolūka tās realizēt. Par šādu noziegumu soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz trim gadiem vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu un ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)