Banner 980x90

Dziesmu un deju svētku laikā būs skatāmi Ventspils Mākslas skolas darbi

Šovasar Dziesmu un deju svētku laikā notiks neparasta tēlniecības izstāde "Dziesmu svētku
ceļš", kura būs apskatāma tirdzniecības centrā "Galerija Centrs" un tajā būs skatāmi arī
Ventspils Mākslas skolas darbi, pilsētas informācijas portālam Ventspil24.lv pavēstīja Ventspils Mākslas skolas direktore Sanda Jaunbelzēja.

Otrdien, 9.aprīlī Ventspils Mākslas skolā notika tēlniecības radošās darbnīcas, kuras vadīja jaunie mākslinieki - tēlniece Liene Mackus, scenogrāfs Artūrs Arnis, keramiķe Elīna Titāne, tēlniece Dace Brakmane.

Izstādi kā vienotu vēstījumu veidos vairāki "personīgie stāsti" par 15 atšķirīgām tēmām saistībā ar Dziesmu un deju svētkiem. Tajā tika attēloti svētku gatavošanas notikumi, Dziesmu svētku izcelsme un svētku process.

Gatavošanās izstādei notika 15 radošās darbnīcās Latvijā - mākslas skolās un darbnīcu dalībnieki bija Latvijas mākslas skolu audzēkņi un pedagogi.

Radošās darbnīcas organizē XXV Vispārējo latviešu Dziesmu un XV Deju svētku organizators Latvijas Nacionālais kultūras centrs.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)