Banner 980x90

FK "Ventspils" aicina izdarīt labu darbu un palīdzēt mazajam Markusam

Publicitātes foto
Publicitātes foto
"Cienījamie FK "Ventspils" līdzjutēji, godājamie futbola cienītāji! Vienmēr svarīgi nepaiet garām svešai bēdai. Vienmēr svarīgi mācēt darīt labu. Kopā palīdzēsim sešgadīgajam Markusam, kurš cieš no smagām krampju lēkmēm un kuram nepieciešama mūsu dalība un palīdzība," lūdz futbola komanda FK "Ventspils".

FK "Ventspils" kopā ar fondu "Apvienotai Latvijai" organizē labdarības akciju, kuras mērķis viens - palīdzēt Markusam.

Akcija notiks 18.jūnijā, Latvijas čempionāta mača dienā "Ventspils" - "Daugavpils". Visi līdzekļi, iegūti no biļešu pārdošanas spēlei, nonāks palīdzības fondā Markusam. Bez tam, pie stadiona kasēm būs uzstādītas speciālas kastes, kurās katrs, kurš vēlēsies, varēs atstāt līdzekļus, un tie, kā garantē komandas pārstāvji, aizies labajai lietai.

Visi, kuri vēlas, var pārskaitīt līdzekļus uz speciāli izveidotu kontu:

Reģ. Numurs. 40008226315
Adrese: Talsu iela 37 - 9, Ventspils, LV - 3602.
Banka: SEB banka
Kods: UNLALV2X
Konts: LV38UNLA0050024096228

Sīkāka informācija par Markusu un labdarības fondu pieejama šeit: www.nal.lv

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)