Banner 980x90

FK "Ventspils" rīko īpašu konkursu abonementu īpašniekiem

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Par godu jaunajai sezonai līdz 17.martam futbola klubs ''Ventspils'' rīko īpašu akciju abonementu īpašniekiem. Spēļu abonements ne tikai nodrošinās līdzjutējiem visas sezonas spēles baudīt klātienē, bet arī sniegs vienam kluba atbalstītājam iespēju piedalīties izlozē un gūt vienreizēju balvu.

Kā pilsētas informācijas portālu Ventspils24.lv informēja Ventspils pilsētas pašvaldības pārstāvji, izlozes galvenā balva ir unikāla iespēja doties kopā ar futbola klubu "Ventspils" uz Eiropas līgas izbraukuma maču un kādam no līdzjutējiem būt pašā Eirokausu izcīņas virpulī.

Lai piedalītos izlozē abonementa īpašniekam ir jāpiezvana pa tālruni 636 81354 (no plkst.10.00 līdz plkst.16.00) uz kluba ofisu un jānosauc savs mīļākais futbola kluba "Ventspils" spēlētājs no esošā  sastāva.

Vienā no nākamajām tikšanās reizēm ar kluba līdzjutējiem tiks noskaidrots laimīgais uzvarētājs, kas papildus balvā saņems arī Ventspils komandas kreklu.  

Futbola klubs atgādina - akcija "Superbalva abonementa īpašniekam!" ilgs tikai līdz 17.martam!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)