Banner 980x90

Gražulis paliek Ventspilī vēl uz vienu sezonu

Foto: BK ''Ventspils''
Foto: BK ''Ventspils''
BK "Ventspils" pagarinājusi līgumu vēl uz vienu sezonu ar 22 gadus veco centra spēlētāju Andreju Gražuli, kurš Ventspils komandā ir aizvadījis jau piecas sezonas, pilsētas informācijas portālu Ventspils24.lv informēja komandas pārstāvji.

Aizvadītajā LBL sezonā Andrejs laukumā izgāja 42 spēlēs no kurām starta pieciniekā tika iekļauts 25 mačos. Vidēji ik mačā Andrejs guva 8,4 punktus un izcīnīja 6,2 atlēkušās bumbas (labākais rādītājs komandā). Tāpat Andrejam visvairāk izcīnīto atlēkušo bumbu (260) un labākais efektivitātes rādītājs (558).

Parakstot līgumu ar Gražuli, BK "Ventspils" ir līgumi ar sekojošiem spēlētājiem: ar Kristapu Janičenoku, Māri Gulbi, Arti Ati, Rihardu Lomažu, Andreju Gražuli un aizvadītajā sezonā Liepājai izīrēto Tomu Leimani. Villijam Dīnam ir opcija palikt komandā arī uz nākamo sezonu, taču viņam savs lēmums ir jāpieņem jūnija laikā. Tāpat vēl ir līgumi visiem treneriem.

Tāpat ir zināms, ka nākamsezona BK "Ventspils" sastāvā vairs nebūs Artjoms Butjankovs, kurš ir pārcēlies uz "Liepāja/Triobet". Butjankovs BK "Ventspils" sastāvā aizvadīja trīs sezonas un sakām viņam paldies par mūsu komandā pavadīto laiku.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)