Banner 980x90

Gumijas paklāji – efektīvs glābiņš no netīrumiem Jūsu telpās

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Nākot rudens sezonai, patvērums jāmeklē ne tikai no lietus, bet arī peļķēm un dubļiem apavu zolēs – gumijas paklāji Jūsu priekštelpā ir labs palīgs netīrumu savākšanā un tīrības uzturēšanā iekštelpās!

Gumija neuzsūc mitrumu, tāpēc paklāja virsma paliks sausa, neradot papildu netīrību
Rudens nāk ar zeltainām krāsām, čaboņu zem katra soļa un vēl dažām siltām pēcpusdienām, taču diemžēl jārēķinās ar lietu un, protams, dubļiem, kas atrod savu ceļu arī uz iekštelpām. Gumijas paklāji mājokļa vai biroja priekštelpā ir lielisks risinājums, lai novērstu nemitīgu grīdu mazgāšanu pēc katras pastaigas vai kolēģa ierašanās. Paklāji no gumijas ir daudzfunkcionāli:
- tos var izmantot gan ārtelpās, gan iekštelpās;
- tie noņems netīrumus un gružus gan no Jūsu apaviem, gan Jūsu mīluļu ķepām;
- tie ir izturīgi un neslīdoši;
- saglabā formu dažādos apstākļos un temperatūrā.

Gumijas paklāji, kas savāks pat vismazākos gružus no Jūsu apaviem
Uzņēmums "Berendsen" piedāvā gumijas paklājus gan Jūsu mājoklim, gan biroja telpām – tas ir augstas kvalitātes maināmo paklāju serviss, kas rūpējas par katra klienta vajadzībām. "Berendsen" gumijas paklāji jeb skreiperi ir īpaši praktiski un efektīvi:
- skreiperu virsma ir klāta ar gumijas sariem, kas nodrošina pat vismazāko gružu un netīrumu savākšanu. Tie ir lieliski piemēroti tieši rudens un ziemas sezonai, kad arī apavu zoles ir rievotākas, savācot vairāk dubļu un sniega;
- zem paklāja nekrājas netīrumi, jo tie visi sabirst vannveida padziļinājumā, ko ir viegli un ērti iztīrīt;
- ir pieejami dažādi paklāju izmēri, lai Jūs varētu izvēlēties attiecīgajai telpai piemērotāko.

Atstājiet paklājus profesionāļu ziņā!
Izvēloties uzņēmuma "Berendsen" pakalpojumus, Jums vairs nebūs jādomā ne par paklāju nomaiņu, ne tīrīšanu, to visu nodrošina "Berendsen" serviss:
- vismaz vienu reizi nedēļā netīrais gumijas paklājs tiek nomainīts pret tīru;
- visi paklāji tiek mazgāti saudzīgi un ar videi draudzīgiem tīrīšanas līdzekļiem;
- kopējās izmaksas gada laikā samazinās – "Berendsen" ir īpaši piedāvājumi gan lieliem, gan maziem uzņēmumiem.

Gumijas paklājus var apskatīt "Berendsen" mājaslapā berendsen.lv, kur uzreiz var arī sazināties ar klientu konsultantu un noskaidrot visus interesējošos jautājumus. 

Rudens un ziemas sezonā gumijas paklāji ir lielisks palīgs Jūsu telpu tīrības saglabāšanā – dodieties uz "Berendsen" mājaslapu berendsen.lv un pasūtiet savu paklāju jau šodien!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)