Banner 980x90

Iedzīvotāju informācijas diena Ventspils slimnīcā

Otrdien, 25.augustā plkst.17.00 SIA ''Ziemeļkurzemes reģionālā slimnīca'' aicina ikvienu interesentu apmeklēt Informācijas dienu par veselības aprūpi Ventspilī.

Kā pilsētas informācijas portālu Ventspils24.lv informēja SIA "Ziemeļkurzemes reģionālās slimnīcas" Sabiedrisko attiecību speciāliste Santa Grinberga, informācijas diena notiks Ventspils slimnīcas 1.stāva konferenču zālē, ieeja no Vasarnīcu ielas puses. Pasākumā iedzīvotāji varēs iepazīties ar aktualitātēm un jaunumiem veselības aprūpē, uzzināt par gaidīšanas rindām un to veidošanās iemesliem uz valsts finansētajiem pakalpojumiem, tāpat informācijas dienas apmeklētāji varēs iepazīties ar slimnīcas laboratorijas pakalpojumiem un sniegtajām iespējām.

Informācijas dienā ar iedzīvotājiem tiksies Ziemeļkurzemes reģionālās slimnīcas valdes priekšsēdētāja Alīda Vāne, galvenais ārsts Dainis Gīlis, galvenā ārsta vietnieks Olafs Ķeņģis, kā arī vecākā laborante Rita Zagorska. Speciālisti labprāt sniegs atbildes arī uz citiem iedzīvotājus interesējošajiem jautājumiem.

SIA "Ziemeļkurzemes reģionālā slimnīca" aicina iedzīvotājus būt aktīviem un piedalīties Informācijas dienā, jo tā ir iespēja klātienē saņemt atbildes uz sev interesējošiem jautājumiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)