Banner 980x90

Ieejas mezgla izbūve un telpu pārbūve administratīvai ēkai Užavas ielā 8

Ilustratīvs foto/ Foto: Ventspils24.lv
Ilustratīvs foto/ Foto: Ventspils24.lv
Lai nodrošinātu vides pieejamību Užavas ielā 8, kur atrodas Pilsonības un migrācijas lietu pārvalde, kā arī citu iestāžu un uzņēmumu biroji, 29.augustā uzsākti jaunā ieejas mezgla izbūves darbi, pilsētas informācijas portālu Ventspils24.lv informēja pašvaldības SIA "Ventspils nekustamie īpašumi" valdes priekšsēdētājs Valdis Lesiņš.

Ēkas pagalma pusē paredzēta gan ieejas durvju, gan uzbrauktuves ierīkošana māmiņām ar bērnu ratiņiem un cilvēkiem ar kustību traucējumiem. Gar uzbrauktuves malu tiks arī izveidota marga ar rokturiem divos augstumos.

Savukārt ēkas 1.stāvā paredzēts ierīkot pietiekami plašu sanitāro mezglu, lai tajā varētu brīvi iekļūt ar ratiņkrēslu, kā arī nepieciešamības gadījumā, lai māmiņas varētu pārtīt savu mazuli.

Būvdarbus par vairāk nekā 24 900 eiro veiks SIA "Pilsbūve", kas uzvarējusi iepriekš izsludinātajā iepirkumā. Būvdarbus paredzēts pabeigt līdz š. g. 29. oktobrim.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)