Banner 980x90

Ieguldot 6556 eiro, Staldzenes pludmalē izbūvēs laipu

Rīga, 21.maijs, LETA. Ieguldot 6556 eiro, Staldzenes pludmalē izbūvēs laipu, aģentūru LETA informēja Ventspils pašvaldības iestādes "Komunālā pārvalde" sabiedrisko attiecību speciāliste Sigita Znotiņa.

Šī gada pavasarī sadarbībā ar Latvijas Pašvaldību savienību (LPS) tika sagatavots projekts, kurā kopā Baltijas jūras piekrastes pašvaldības piedalās piekrastes nacionālas nozīmes projekta īstenošanā.

Pateicoties LPS un tās ietvaros strādājošās Latvijas Piekrastes pašvaldību apvienības (LPPA) aktivitātēm tika panākta vienošanās par atbalsta piešķiršanu no Latvijas vides aizsardzības fonda (LVAF) nacionālas nozīmes projekta "Piekrastes apsaimniekošanas praktisko aktivitāšu realizēšana" 2019.gadā.

Ventspils pašvaldība šajā projektā piedalās kā LPS sadarbības partneris ar iespējamo atbalstu līdz 6556 eiro. Īstenojot projektu, plānots veikt pieejas līdz Staldzenes pludmalei koka celiņa no automašīnu stāvlaukuma līdz stāvkrastam nomaiņu. Celiņu ir nepieciešams atjaunot, to izgatavojot no jauna. Jaunajam koka celiņam saglabās esošā celiņa platuma izmēru - 2,4 metri un tā kopējais garums būs 78 metri.

Par projekta ieviešanu ar LPS ir noslēgts sadarbības līgums un tuvākajā laikā tiks uzsākta projekta realizācija. Darbus plānots veikt līdz šī gada 28.jūnijam.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)