Banner 980x90

Ielu kultūras un sporta festivālā "Ghetto Games" Ventspilī šogad būs pārstāvētas 25 valstis

Foto: Ieva Čīka/ LETA
Foto: Ieva Čīka/ LETA
Starptautiskais ielu kultūras un sporta festivāls "Ghetto Games", kas jūlija beigās piekto gadu norisināsies Ventspilī, pulcēs 1500 dalībnieku no 25 valstīm, aģentūru LETA informēja pasākuma organizatori.

Festivāls norisināsies no 29.jūlija līdz 31.jūlijam. Kopumā būs pārstāvēti 17 sporta veidi, bet, kā akcentē pasākuma organizatori, īpaši augsta līmeņa sacensības šoreiz gaidāmas tieši BMX frīstaila un inlaina skrituļslidošanas disciplīnās, kurās piedalīsies teju 100 spēcīgākie pasaules mēroga sportisti. Eiropas labākajiem sportistiem šajās disciplīnās pievienosies arī ASV, Austrālijas un Kanādas braucēji.

Līdzās ekstrēmo skeitbordam, BMX frīstailam, inlaina skrituļslidošanai, veikbordam un citu ekstrēmo sporta veidu sacensībām norisināsies sacensības arī mazāk ekstrēmos sporta veidos. Notiks starptautiski turnīri ielu basketbolā, florbolā un futbolā, kā arī ielu dejās, ārmrestlingā, pauerliftingā un ielu vingrošanā.

30.jūlijā festivāla aktivitātes norisināsies olimpiskā centra "Ventspils" teritorijā un Ventspils skeitparkā, bet 31.jūlijā - Piedzīvojumu parka veikparkā un BMX dirtos. Lielajā prospektā notiks frīstaila motosporta pasākums "Kurland Stunt". Komandu sporta veidu sacensības norisināsies uz Kuldīgas ielas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)