Banner 980x90

Iespēja saņemt finansējumu ideju realizācijai

 /></a><br />
Labdarības iniciatīva LabieDarbi.lv, kas ik mēnesi atbalsta uzņēmīgus Latvijas iedzīvotājus ceļā uz viņu ideju un mērķu realizāciju, vēl līdz pat 25. jūnijam aicina ikvienu mērķtiecīgu Latvijas iedzīvotāju, kuram ir radusies ideja tādās jomās kā izglītība, zinātne, kultūra, sports vai vide iesniegt to projekta pieteikuma formātā, lai veiksmes gadījumā publiska interneta balsojuma ietvaros cīnītos par iespēju saņemt līdz pat EUR 7500 lielu finansiālu atbalstu no SMScredit.lv savas idejas realizācijai. </strong><br />
<br />
</div>
<div>Projekta pieteikuma anketa atrodama labdarības iniciatīvas mājaslapas  <a href=www.LabieDarbi.lv sadaļā "Iesniedz projektu". No visiem mēneša laikā iesūtītajiem projektiem tiek atlasīti 15 labākie, kuriem tiek dota iespēja piedalīties publiskā interneta balsojuma konkursā.

Balsojums notiek no katra mēneša pirmā līdz pēdējam datumam. Savu atbalstu projektiem var sniegt ikviens interesents, balsojot mājaslapā www.LabieDarbi.lv, kā arī portālos Draugiem.lv un Inbox.lv. Balsojums ir bez maksas, un tieši balsojuma aktivitāte nosaka to, kuri projekti, iekļaujoties ikmēneša finansējuma fondā, saņems atbalstu savu ideju realizācijai. Vidēji mēnesī finansējumu iespējams saņemt aptuveni trīs projektiem.

Sīkāk ar labdarības iniciatīvas būtību iespējams iepazīsties zemāk pieejamajā video sižetā no LabieDarbi.lv "Gada Balvas" pasniegšanas ceremonijas, kurā tika sveikti iedvesmojošākie 2013. gada ietvaros realizētie projekti:


LabieDarbi.lv finansējumu ieguvušo projektu arhīvs pieejams - Rīga, Vidzeme, Kurzeme, Latgale un Zemgale.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)